.:Followers That Cheer Up My Blog~~

8 Jun 2012

The wedding wish: Kad Kahwin

It had been more than 6months from Hari Nikah dan Hari Perkahwinan Kirah...
Well, its running fast to leave the moment....
But the memories is still fresh keep playing in my mind...

Alhamdulillah... Semuanya berjalan dengan lancar...
Walaubagaimanapun, sebenarnya ada banyak sangat yang Kirah impikan untuk betulkan semula...

So rasa macam nak naik mesin masa... nak betulkan semula...
Kalau betul2 boleh buat, mula2 kita betulkan bab kad kahwin...

My kad kahwin ditempah agak lambat...
I love my kad kawin, but I love more kalau it is something that I am wishing for...
My kad kawin cuma a piece of card dengan gambar kartun...
So simple tapi quality kertas tak ok sangat...
for your information, even kad kahwin dah tempah 1000pcs... Kirah maybe guna around 100 pieces jer...
Why? Sebab design tu terlalu childish bg mak and abah Kirah...
Nasiblah 1 pieces cuma 38sen, percuma pulak, 1 bunting + 2 penunjuk arah + 2 keping gambar untuk dicuci bersaiz 12r kalau tak silap.
Mak dan abah tempah baru, another 500 pieces for ...
Rugi jer...

Actually, sebenarnya, I wish for something like this...
Calendar type!!

Kalendar Kuda!! Most feveret and masih agak rare masa tu~~


Ini edisi bajet, konon2 nak print sendiri... Hahahhah~~
So myself!! Cikgu, and buku nota, tapi langsung takde bajet!!
 And this is the cartoon that I wish for the wedding card...
Yup, memang copy paste Zack Zuhairy, pastu alter2 edit sdiri, pakai paint...

Hahaha, cerita isu kad pun agak panjang, ok, ok... sampai di sini saja... Maybe seems agak gila...  Wedding Day dah lama berlalu.. Hehehe kalau ada readers yang rasa mual, muak, muahahaha dan sebagainya, sorryla... I just want to redraw the dream wedding, even tak tercapai, heheheh at least I want to keep the excitement of hunter-ing the best day of my wedding.. Hahaha apa Kirah mencarut dalam bahasa omputih ni... Just forget it~

Soon, nak cerita pasal baju plaks.. Hehehe~~

1 801 terlepas cakap!!:

BIE said...

i wish it too.. kad kahwin kalender. sangat berguna kan? tak da lah orang buang sesuka hatinya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...