.:Followers That Cheer Up My Blog~~

30 Apr 2012

STICKY POST ~ CONTEST: SANDSLOVA nak bagi hadiah untuk saya!!

PRESENTING~

Ehem2...
Pihak SANDSLOVA nak umumkan....
Dorang nak anjurkan satu contest kecil-kecilan...
Contest pengenalan kepada the blog yang simple dimple...
Sekadar suka2...

For a moment, ini hadiah yang dorang nak bagi...
InsyaAllah, kalau ada sponsor, they wish to give u more...

So sebagai hadiah untuk contest biasa-biasa, dorang menawarkan:



TEMPAT PERTAMA
~ Wang tunai / Topup RM20
~ 1 pc Satin Shawl + Inner 
~ Doodle
~Buku nota exclusive Conteng-conteng by contengconteng.com


TEMPAT KEDUA
~ Wang tunai / Topup RM15
~ 1pc satin shawl


TEMPAT KETIGA
~ Wang tunai / Topup RM10
~ 1pc inner


SAGUHATI UNTUK 2 PEMENANG
~ Topup RM5

**sekiranya memenuhi syarat-syarat yang telah kami tetapkan


Untuk hadiah saguhati, dorang menyediakan 3 hadiah yang berbeza dan pihak Sandslova sendiri akan membuat cabutan untuk anda yang terpilih... ( Kalau ada sponsor, dorang akan beri pada anda jugak~)

Caranya mudah sangat...
1. Mula-mula, buat tajuk: SANDSLOVA NAK BAGI HADIAH UNTUK SAYA!!
2. Lepas tu, sila letak banner contest di dalam post, dan link kan kepada post ini: http://sandslova.blogspot.com/2012/03/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html
3. Jawab soalan di bawah, takde limitation untuk wordings... Pendek dan padat adalah lebih baik... (Rasanya kalau ada pic lebih sempurna...)
     a) Saya minat fesyen tudung jenis ........... kerana .......... (1jenis fesyen sahaja!)
     b) Tudung yang saya rasa saya suka dalam SANDLOVA ialah ......., dan sebabnya.. (1jenis tudung sahaja)
     c) Komen / Pendapat saya mengenai SANDSLOVA...
4. Masukkan link melalui komen post ini...
5. Bagi yang tidak punya blog, anda boleh join thru Facebook notes... Dengan format dan cara yang sama...

P/S:
Contoh jawapan:

Soalan 1:
Saya minat fesyen tudung jenis loose hijab kerana hijab longgar seems macam kiut dan sempoi saja. 
Credit to Hana Tajima and Maria Elena
Soalan 2:
Tudung yang saya rasa saya suka dalam SANDLOVA ialah bawal crown sebab saya nampak diri saya macam princess sebab nampak crown atas kepala~

Soalan 3:
Komen saya mengenai SANDSLOVA ialah saya tak suka blog ni kaler pink. Sila tukar kepada kaler merah menyala supaya saya akan lebih bersemangat nak beli semua tudung yang ada kat sini~

Ini tak wajib, tapi kalau like, for sure pihak SANDSLOVA lebih happy, kan?
My blogshop: The SANDSLOVA
My personal blog: Apa cerita?
Mr. Doctor Blog
Blog Penaja : contengconteng.com

Facebook pon, boleh like~
My Blogshop FB Fanpage
Mr. Doctor FB Fanpage

Tarikh tutup: 30 April 2012

Sapa sudi nak sponsor hadiah, sila-silakanlah...
SANDSLOVA amat2 berbesar hati untuk itu~

2 801 terlepas cakap!!:

norafizah said...

ala kira nk msuk, tp xde blog huhu

schakeyra said...

@norafizah boleh join guna FB gak~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...