.:Followers That Cheer Up My Blog~~

9 Jun 2012

THE WEDDING WISH: RAINBOW COLOUR THEME

Okies, semalam dah cerita pasal kad, sekarang kita masuk bab colour theme..
Well, macam weird but i'm the one who loves to be unique...
Sebenarnya, I wish to have a rainbow/colourful theme wedding...
Ini betul2, dari hati...
Seriously... Dah banyak kali suarakan... But Kirah hanya merancang, hehehe...
So, macam mana nak kaler the day...
Something like this...


Gile tak?
Tak kisah la... tapi,comel kan? 
Cuma terlalu omputih, aite..
Tak ada la 100% macam tu...
Something, look like this maybe...

Simple but nice, kalau kaler dye lebih pastel, I think, cute.. Tak perlu letak bunga2 pun..
Yang ni pun sama, kaler kalau soft lagi, Kirah suka.. Plus, belakang tu mungkin tak perlu silang... sebab pelamin dye macam dah crowd..
Kaler pastel.. Comel, tapi tak menyerlah sangat warna pelangi dye, sebab shape pelamin dye...
Yang ni, dye buat stage kalerful, comel jugak.. Background putih, stage kalerful...
Ini, dais untuk aqiqah.. Sweet~ Boleh curi idea gak ni~
Ini pun warna warni, tapi, ades, sapa rajin DIY bunga2 besar tu??
Which one is my dream pelamin?
I will be reveal next post...
Hahaha bajet bride to be jer Kirah ni.. padahal, dah eb2b, expired bride to be, hehehehe~~

1 801 terlepas cakap!!:

anaztasias nora aira said...

go go kirah, colourful cantik tau hehe !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...