.:Followers That Cheer Up My Blog~~

13 Jun 2012

Laju-laju, pelamin buaiku, laju~

Pelamin?
Bestnya kalau dapat pelamin idaman!!
Mine? Ia hadiah terhebat dari keluarga sendiri...
Tapi, my dream pelamin, is like....
A buaian!!!

funny aite?
Ekceli, remember, I want a rainbow theme wedding, so andaikan background dye... rainbow...
So combine wif this one...
Versi bajet punya... Kalau warna putih, lebih sweet..

Kalau bajet lebih sikit, buat guna kayu, sentimental value lebih tinggi..  Warna, again, putih!!

This is what I am dreaming for masa nak kawin.. Reger, untuk based ni saha, dalam RM3K jugak  kalau tak silap...
Maybe macam giler kan? Kirah tak kisah, I love it sooooooooo much!!
Macam mana nak decorate, paling mudah, make it as a garden... Stage guna karpet ala2 rumput...
Pastu, dekat kayu2 tu letak pokok bunga yang menjalar...
Background, pastel rainbow!!
Hahaha rasa macam Alice in wonderland !!

Masih takleh imagine, jangan risau....
Cuba google "pelamin berendoi / pelamin buai"

It will look like this...
Erm, gelap sikit, tak nampak sgt~ Tapi ok!!

Ini pun, ok~

I wish, at least, i could made up something like this...  But as i said, it was a wish~

Pelamin Berendoi.. Grab the style, put it on pelamin biasa~

Cantik, tapi honestly, tak minat gold~

Purrrr-fecto... Tapi ini macam dah di'bogey'kan, hahahhaha~

Nampak messy?
hahaha, kalau pandai handle, it wont look that bad!!,
Kalau ada sesiapa berminat nak wat pelamin cam di atas... let me noe..
Hahahah, bukan i nak buatkan untuk u~
saja nak tgok ur outcomes of my imaginations...
hahahah perasan jer org minat taste kau, Kirah....
Whatever.. I just looove it!!
Thank you!!

(ekceli, byk lg gambar untuk berendoi, yang sweet untuk adapt kepada pelamin buaian camni... tapi malas nak haplod... hehehehhe)

2 801 terlepas cakap!!:

anaztasias nora aira said...

kalo kena dengan dekorasinya mmg cantik dear :)

dhiera said...

dl (thn 2010), inilah pelamin impian kite tp ada sorang kawan kawen guna konsep macam ni trus xjadi nak guna konsep ni~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...