.:Followers That Cheer Up My Blog~~

18 Sep 2011

Angan-angan pemilik blog dengan header macam budak sekolah!

Header baru!! "Macam budak2 punya blog jer..., tak mcam orang nak kawen langsung... "
Hahahahah.... Nasib baik abah tak tau blog ni, kalau tak kompem dye komen cenggitu....

By the way, header tu buat sendiri dekat power point...
Kenapa power point??
Sebab tak pandai guna adobe...
Dah tu guna la paint!!
Never!!
Sebab aint kalau org guna terer free hand takperla... I free hand, mesti tahap longkangpunya!!!
I lebih kepada teknikal, hahahah~
Bajet la kau kirah, headertahape2 jer...

By the way, header tu special sebab dollydle tu 100% hasil tangan my lil brother using paint, inspired by http://belog-cap-ayam-dollydle.blogspot.com/...
Simple but nice, aite...
Kalau ada yang tanya, kenapa ada kambing yer kat situ...
Sebab abang Kirah bela kambing, and Kirah suka main ngan kambing, comel tau perangai kambing ni...
Hehehhe Kirah budak kampung ngan kambing je...
Sugar glider ke iguana ker... Heheheh... Tak adala...

Forget about it...
Process B2B dah bermula... I'm starting to think, draft itu ini and so on..
Semua benda perlu beli dan buatm tapi harus jimat dan tidak menyusahkan...
By the way, buku untuk tetamu, I mean guestbook, dah 60% selesai.. Alhamdulillah...
Tapi guestbook sahaja, bukan guestbook corner...
Guestbook corner, kena cari lagi la stuff yang lain~~

And, I'm starting to skodeng2 those bekas hantaran...
Kirah rasa bekas hantaran Kirah mesti quite sengal, mau pening kepala mak Kirah nanti..
However, semua benda, tengah tunggu dapat duit hujung bulan ni...
Kompem, ujung bulan, dapat jer gaji, memang hunting cam orang gilela...
So, mangsa keadaan, Incik tunang semestinya...
Harap Kirah dengan Kriss yang manja tu, tak dapatla.... Hehehehe~~

So, work harder till hardest!!
Mode: malas nak updet gambar, jap2 lagi, la~~

1 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

da buat header baru jugak kah2...oii nnti da dpt duit bli brg kawen wat list duet kluar....jgn lari plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...