.:Followers That Cheer Up My Blog~~

15 Sep 2011

Aku rindukan dia... Dia bukan tunang aku!!

Baru lepas beraya...
tapi kat area selatan, masih mode raya....

Kirah?
I have to work more and more on B2B...
Sibuk, but I have to...

Seronok-seronok jugakla...
Tiba-tiba, terasa juga kekurangan...
Dia, yang aku rindu...
Bukan yang gumoks itu, kay...
Ini tahun 2008, masa raya...
Masa ni tokwan sihat lagi...
Kami siap tolong tokwan butangkan lengan baju...
Tokwan senyum, posing lagi~~

Ini, tahun 2010, masa kenduri cousin Kirah...
masa ni, tokwan dah mula tak larat...
Tengok, tokwan pakai tongkat...

Ada lagi satu gambar, nanti Kirah re-edit balik post ni...
Gambar masa tokwan mula sakit...

Terpandangkan senyuman tokwan dalam both pics, Kirah rasa macam mamai sekejap, macam dya masih ada dengan kami...
Kirah macam terlupa, tubuh kaku yang dikafan, diturunkan ke liang lahad, dan ditimbus itu, adalah tokwan yang selalu Kirah usik...
Yang selalu Kirah belikan putu buluh atau nasi beriani bila Kirah balik kampung...

Tokwan, kita tak pernah rapat, tapi, tokwan sentiasa hadir dalam hidup Kirah...
Sampaila, saat terakhir Kirah kucup dahi tokwan yang sejuk...
Susah Kirah nak percaya, itulah tokwan Kirah...

Apa agaknya rasa tokwan di sana?
Kirah doakan tokwan sentiasa dilindungi dan dirahmati...
Kami merinduimu...
Al-fatihah buatmu...

2 801 terlepas cakap!!:

MiYOKO SuKi said...

Al-fatihah...

segih jugakk..tetiba teringat arwah tokwan....sgt2 rpt ngan arwah..

schakeyra said...

miyoko: yup, tatau nak kata.. even tak rapat dah rasa sangat2.. apatah lagi kalau rapat kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...