.:Followers That Cheer Up My Blog~~

11 Jul 2011

Diari B2B v.3: Kirah nak bergambar banyak2~ mahu 2 OP, boleh?

Well, ekceli Kirah dah ada pilihan OP Kirah sendiri which is Photo Village...
Maybe nama they all tak se-gah OP yang lain, but melihat sendiri hasil kerja, n cara they all bekerja, Kirah rasa sangat puas hati...
Kelebihan they all... diorang selalunya datang sama ada berdua atau bertiga... kira a team la.. so angle dari satu pose yang berbza akan menghasilkan perspektif yang cantik...

2nd Kirah puji sangat cara they all bekerja... they all sangat profesional, even alertkan u all kalau bulu mata u ols tersenget or tak sama or else...
dorang jugak ada ajar how to pose, and encourage us to pose nicely and neautrally...
pic pulak, uols boleh request sama ada nak style old school or yang terang macam newly printed...
Ni hasil contoh hasil keje diorang, klik untuk lihat gambar sebesar Kirah, heheheh~ :









diorang jugak ada menyediakan video montage.. so ada part of video, n part of pictures slide...
klik sini untuk view: http://www.photovillagestudio.com/2011/06/mlmmegat-love-murniteaser.html
Dont expect as CST sebab diorang punya focus dekat picture, bukan video.. however, they still created it good...

And dorang memang 100% baik n so soft layan kita... servis dye buatkan kita say yes instead of no to them~~

baru-baru ni, diorang buat promotion, as low as 499 for a custom album.. sangat murah, mana nak dapat kan...
so untuk saving bajet b2b, this is the best part... oh by the way, they all dari northern so, kalau side lain, ada la sikit tambah untuk pengangkutan.. jadi, kalau yang duduk part north, memang sangat berbaloi... Yang outside northern pon masih berbaloi, sbab diorang sangat best as I stated.. And katanya, esok dye akan upload pakej baru lebih berbaloi2... Wah, memang tak boleh tahan!! And ada pakej yang dibolehkan buat installment... Terbaik~ Dorang memang ok,sebab cousin Kirah pernah tengok masa cousin Kirah hire diorang~

Last but not least, Kirah mintak sangat sesapa yang ada baca, untuk tolong vote pic Kirah ni kat FB...

Caranya:
1st like kat sini: http://www.facebook.com/pages/​Chot-Touch-Photography-Service​s/158210560906020

2nd like my pic: http://www.facebook.com/photo.​php?fbid=180890578638018&set=a​.179527405441002.46270.1582105​60906020&type=1&ref=notif&noti​f_t=photo_like_tagged&theater


Kirah bukan tamak... tapi kalau ada rezeki dari sini, Kirah akan guna untuk majlis bertandang since I  did not hire any OP for my reception sbb out of our bajet...

So thanx to all of you~ By reading my blog, u are cheerin' up my day~

2 801 terlepas cakap!!:

Linda Yusoff said...

Hi kirah..Linda here

Hunny Kitty said...

tak kisah la berapa OP pun kita amik..janji kerja cantik ...n janji di tetapi...be wise dalam pemilihan OP ya!!!

http://dia-honey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...