.:Followers That Cheer Up My Blog~~

6 Jul 2011

Diari b2b v.2: Hunting

Tinggal tak banyak hari lagi....
Hidup masih relax2...
Tapi jiwa kacau jugak sebenarnya...

1st hunting, my baju nikah!!
Wajib totally white...
Tak minat nak grand2 sangat...
Syarat, nampak ok, and boleyh pakai lagi lepas kahwin pun...
Lelaki, takpa, kompem boleh pakai selagi badan tak naik...
Perempuan... aiseyh....

Dalam kepala, mula fikir nak ambil shantung silk dengan lace...
nampak mewah dan eksklusif...
Tapi, apalah guna kalau sekali saja pakai...

Idea kedua mau pakai beaded chiffon...
Grand, and boleh pakai lepas kahwin pun...
Cuma, harga memang buat sesak nafas sangat2...

Last choice, chiffon kosong, jahit manik... By the way, sapa pulak nak jahit manik...

Peningla kan? kalau ada duit, semua bolah on!! Tapi duitciput2 jer hahahah

By the way, itu saja... I'll upload some pic here, sebab nampak sangat bosan di sini hehehe~~

1 801 terlepas cakap!!:

anaztasias nora aira said...

dear, u yg create fanpage tu kan ehhe. :) dear, add me di fb ye NORA KEREL if u xjoin lg b2b group. i add u there =) fan page good, group tu pun good, utk private2 la =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...