.:Followers That Cheer Up My Blog~~

27 Jul 2011

Heart broken!! We are not meant together!!

Erm...
camana nak cakap...
Aiyark!!
Serba salah nak taip...
Sebenarnya....

....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....

Kawin,
jadi!!!!!
Sebab saya heart sama itu incik tunang 150%...
So takde broken hearted between us ok?

Jadi,the topic?
Heart broken about snapping the pic with instant camera dekat guestbook corner!
Sebab tak menang pon hadiah dari ASHRAFJALIL...
Oh, senyuman Kirah tak menawan...
rasa nak nangis...
Sambil jerit kuat2...
Rasa nak rompak bank...
Sebab heart sangat sama itu kamera!!

Kalau beli mini instant, mini camera pun RM250
I'm dreaming of you!! Ini bukan yang type Ashrafjalil  nak hadiahkan...
This one is the cheaper one, RM250, masih mahal for me!!
Tapi, Super Cute!!

Waaaaaaaaaaa!!


P/S: nak letak printer 3 in 1 yang besar gabak, ganti instant pic la!! hahaha amek kau!! Gempak tak???
Dari pakcik GUGEL. almost the same to mine, sbb Kirah punya pon ada CISS sistem.

4 801 terlepas cakap!!:

Amni said...

hee..... ingatkan apa laa... skang macam2 cerita ada...

fyna said...

sis pon nak camera tu..bestkan! =.=

schakeyra said...

amni: hehehe mintak simpang pada perkara-perkara tak baik~~

schakeyra said...

Fyna: hahahah tu la, kalau nak beli cam tak berbaloi sangat heheheh~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...