.:Followers That Cheer Up My Blog~~

1 Aug 2011

Hari ni, Father's Day, and mode dating2~

Kirah dah nyanyuk...
Dah masuk bulan Ogos, baru teringat nak wish fathers day...
Padahal dah nak masuk Ramadhan...
Okay la, let's see how crazy Kirah celebrate father's day in the end of July...

3.15 pagi:
- Bas sampai Baling, abah amik kat pekan Baling... for the first time abah tunggu Kirah, sebab selalu mesti Kirah tunggu abah.. Anak perempuan yang gagah, tengah malam kat mana pun berani jer... Takper, kuat semangat~

6.45pagi
- Mak gerak bangun subuh. Da solat, tido balik heheheh...

9.00 pagi
- Abah gerak bangun pagi, mau balik kampung jenguk tok and tokwan belah abah kat Changlun... Bangun dan mandi tu pon lepas abah bebel2 sikit... Sian pulak kat abah, hehehehe sebab nak balik kejap jer... Padahal almost 2 jam jugak perjalanan... Balik Changlun, berdua dengan Abah

9.30
- bertolak ke Changlun
- belajar bawak kereta ngan abah.. almost 3 km, dah bau hangit baru perasan hand brake tak tarik.. maaf bah... tapi dah pandai bawak sikitla... dah boleh main potong2... sebab ada 4lane jalan tu hahaha~~
- shopping barang untuk tok n tokwan sama abah
- Sampai umah tok and tokwan, makan semua menda yang kami "masak"kat jalan... (beli jer hahahaha)
- Pi dusun nak amik buak cepedak sama abah..oh, nyamuk asik ngorat Kirah, benci... Boleh jerit kuat-kuat, abah tak marah pun... Abah pun buat, ekceli just trick halau munyet...
- Balik umah tok n tokwan, siap2 mau pulang...
- Masa nak balik tokwan suh pi cucuh mercun bola kat dusun... abah sangkut mercun kat pokok cucuh n jalan cepat2 jauh2... Kirah suh abah cucuh and baling, abah kata tak berani... Saje je tanya sebab yeaay!! Terus kirah mintak nak cucuh n baling jauh2...

Sekarang taip masa dalam kete...
kul 5.25 petang... On the way balik my lovey-dovey Baling~

Lepas terawikh baru pos heheheheh

See, it's a father's day for me...  Dating berdua dengan abah...
He is my hero, my number one Hero!!
Masa larian 1murid 1sukan, dye oun sama2 lari dengan murid, sempoikan Guru Besar ni??
Syamimi sila jeles~~

3 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

beng0ng!!!!!gila jeles....rindu woooooo....gb pakai kasut baru...mahal kot ahahahah

schakeyra said...

sila jeles, sangat hepi ok~~

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa amy singgah di sini dan follow , jemput ke sinar raudah ye..happy blogging.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...