.:Followers That Cheer Up My Blog~~

6 May 2011

Orang bercinta itu gedix!!

Sejak2 berdarah ala2 sweet, bak kate orang2 tua, Kyra gedix gila dok skodeng page2 Bride to Be..
Ohoho..
Bukan gedix, but you have to, la Kyra, just ada 5 bulan lagi preparation?
What the heck, 5 bulan, apa benda pon Kyra tak mula lagi!!
Siyes tatau nak wat ape, sebab tak pernah lagi...
Kompem la tak pernah lagi kan??
So relax2 jer dulu memandangkan puan mama Tikah sama Incik tunang pon masih selamber!!

Oh lately ni, ada ketagihan melampau...
Kyra addicted sangat!!
Skodeng hasil dari photographer..
Siap dah tanya reger lagi~~
Photographer, cam dah kompem sapa...
tapi mau usha2 lagi...
Mau murah, and berkualitas~ (Bahasa indon pulak ko Kyra!)

Bab videographer??
Ok, itu bab berangan....
Maybe hire jer sesapa suh snap guna handy cam,
Nanti Kyra edit sendiri, sudah...
Asalnya...
Hajat hati...
Nak hire CST PRODUCTION!!


Tapi... tu namanya cari pasal...
Maunya tak beli rumah la incik Tunang saya...
Lagipon, kamu tu artis ke Cik Kyra!!
Bajet howt ajer!!
OK, mengaku kalah!!

Last addiction...
Kyra belum ada kereta sendiri...
Malas lagi nak pikir sebab drive pon hancur lagi...
Plus, incik tunang dah ada 1 kete, yang boleyh bergerak dengan jayanya...
Kyra plak, merempit memanjang...
So kerete, InsyaAllah lepas kahwin...

Jadi, maka, so, and lagi, Kyra wish kalau boleyh, mau grab DSLR sebijik, before kahwin...
Hehehe.. ini tak berangan...
Sepenuh hati!!
tunggu jer kalau ada jodoh...
Ooops, yer, kalau ada jodoh dengan DSLR!!!
Sebab jodoh dengan si incik itu, insyaAllah, hampir pasti~

Dah berhenti mengarut~
Terlalu banyak mende nak kena buat~
Ini pon curi waktu tidor Kyra...
hehehe~

P/SS: tiap2 malam sebelum tido doa, kot2 ada orang hadiah baucer 70% diskaun dari CST production, ngeh3x... Dan doa2 THEPERFECTCANVAS pilih Kyra jadi pemenang sebab canvas die superb sangat!! Heheheh....


 Tajuk di atas? oh, bukan saya!!!

2 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

yeke kyra x gedix??toink toink

schakeyra said...

kyra cute taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...