.:Followers That Cheer Up My Blog~~

29 Apr 2011

The Perfect Canvas Picture Special Contest (STICKY MODE)

Nak tak canvas free...

Canvas?
Kalau sebut canvas dulu2, yang kuar dalam paler otak Kyra cenggini:
Kaler biru one side, oren one side,
seperti di bawah:

Tutup stall berger takut basah!!

Ini yang paling common, canvas as khemah, atau lapik orang wat keje masa kenduri !
Klasik kan?still remember khemah kawin dulu2 pakai ginila... 
Nanti kat tengah dye tinggikan guna galah..ader lagi ker since sekarang semua pakat apply canopy, paling grand, arabic canopy, memang cam wedding of the year lah!!

Okay, sekarang Kyra nak tukaq perspective korang...
Tak caye korang cer/cuba taip canvas kat google image...
Hasilnya...

loading.........

................


................


................


loading.........


................


................


File corrupted....
Ehhh... sorry...Okay try again eh?
loading.........

................


................


................


loading.........


................


................

File founded!!



Yes!! So here we are....
Tara!!
Belajar history, sejarah canvas berdasarkan sukahati Kyra, bermula dengan yang ini
Canvas versi cat minyak punya painting! Abstrak...
Dan ini updet ke depan sket...
Camnile ghupe dia.. Ni kira style moden la, sebab split canvas... Kalau dulu canvas kat dinding hias guna cat minyak.. Skang style creative pinting... Cun!!

Tambah nilai lagi...
Cute jugak!! Siap ada jam!! Pernah jumpa yang simple2 kat Jusco.. Owh sangat jatuh cinta!!


Dan inilah yang paling termoden...
Hahaha~~ Hampeh jer cikgu Bahasa Melayu, salah tatabahasa..
Lantaklah!
Eh, ada yang perasan ker salah kat mana.... erk???
Lupakan!! Tengoklah, the perfect canvas to have!
Cute!! Curigali kat sini

Ini juga:
Dah jadi trend letak ni, sebagai hiasan dekat dengan guest book... Ni kalau Kyra letak, kompem yang pertama di Baling! Style ni cun, kiut nyer!!!!!!!.
Curigali sini

Dah letak untuk wedding, nanti dah masuk umah, gantung lak dalam umah!! Hahaha, memang couple yang bahagi!! Like sangat2...

So, kepada sesapa yang berminat, ingat bebaik: http://theperfectcanvas.blogspot.com. Banyak lagi sample kat sana, atau Facebook The Perfect Canvas. Memang awesome habih, tak ubah cam dapat makan eskrem padelpop pelangi saat panas tengah hari yang terik membahang, hahahha melampau bunyi metaforanya, tpi that what we call as kepuasan kalau dapat hasil cam dorang wat ni... 

So, skarang kan trend, so tempahla untuk wedding korang ker, bertunang korang ker, atau paling tidak, gantung kat ruang tamu korang... Pueh hati sesangat!! 

Bak kata team The Perfect Canvas, "Picture speaks thousands words. Canvas speaks even more." I like sejuta kali!! Setuju!! 

By the way, skarang diorang dorang tengah anjur kontest ni sampai 1 May.. Hadiahnya as first two words dalam post ni: free canvas!! Berbaloi aite? So sempat lagila nak join!! Tapi kalau beli pon masih affordable~

Harapan: Dengan itu, hahaha saya harap saya dapat memenangi kontest ni!! Sebab nanti boleyh letak masa hari saya kahwin bulan doblas nanti!! Musti orang Baling semua jakun habih!! Hahaha sapa orang Baling jangan marah... Korang tak jakun, saja wat ayat syiok lebeyh!! Kyra yang jakun nyer, ngeh2...

P/S: boleyh ka menang ni??

4 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

gudluck kyra!

schakeyra said...

tq, mwah2

wallpaper said...

kat ne nak beli kanvas biru kenduri tu ek? reply kat chatbox sy..tq

schakeyra said...

wallpaper; WAT LAWAK KER~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...