.:Followers That Cheer Up My Blog~~

8 May 2011

Bride-to-be yang Terlampau!!

Hobi Kirah baca blog...
Hari2 Kirah baca blog...
Girls out there, please don't try this at home...
Ia dilakukan oleh pelakon aksi terlatih!! 
Hahaha~
Bunyi macam iklan aksi kat TV jer...
Ok, bukan, bukan...
Just jangat ketagih sangat baca blog macam Kirah...
Lebih baik baca Quran dapat pahala...
Monolog sekejap:
"Kirah? Sikit2 berubah, jadi lebih baik, ok?"
Kirah jawab, "Ok!!"

Sekarang, konfem2la blog yang Kirah suka baca, its all about bride-to-be atau lebih kiut dikenali sebagai B2B...
Sebab!
Kirah cud get the info...
Bestnya tengok persiapan B2B outhere...
Macam2 dorang wat!!
Dan bajet dorang, pergh.... 
Kirah memang boleyh tumpang senyum dan sengih saja...

Tapi ada gak yang bantu untuk bajet
Paling soka-soki sekali, bahagian D.I.Y. 
Macam best ajer!!
Wajiblah, balik cuti bulan 5, nak start wat D.I.Y gak...

Tengok blog dorang, 
ada yang lambat lagi mau kawen...
Tapi dorang dah prepare and survey...
Terbaik!!
Kirah? 
Masih ilek2 tahap ultraman di zaman kepupusan semua resaksa...
Ultraman tu kompem boleyh goyang kaki sambil makan beger and main fesbuk, ngorat awek2 otromen dari planet lain...
Oh, mengarut sudah!!

Honestly, my preparation is None!! 
Apa pon belum mula...
1st sebab takde bajet bulan ni, ngeh3x...
2nd sebab Incik tunang dan Mama saya ponm sangat rilex... (alasan betul Kirah ni...)

Takperla.. bulan ni, baru nak start hunting semua barang kawen...
Perancangan dah ada cuma belum sketch out...
So, senang2, ilek2 nanti Kyra nak sketch out cecantik...
Ala2 buku skrap yang girlie2 gitu...
Oi, Kirah!! Banyak sangat ke masa kau??
Cuba-jaya, tengok aja hehehehe~~

Kirah ni kira kalau diibaratkan sebagai kereta,
pikap lambat, tapi once dah pikap, kompem tak terkejar... heheheheh
Wahaha.. berangan ko Kirah, bawak kete ponm tak pandai!!

Okaylah...
Tema, jangan tanya!!
Nanti korang cakap Kirah giler!!
Wait, sapa nak tanya ko Kirah??
Ehehe, alamaks, terbajet diri sebagai blogger terhangat plaks... 
Ehehehe... siyes malu!!


P/S: Bride to be yang terlampau relax tapi gedix ehehehe~~
 VS 

2 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

tuuudiaaaaaa.....!!!!!!!mmg ptut adek ckp jiwang kah2

schakeyra said...

apa yang jiwang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...