.:Followers That Cheer Up My Blog~~

12 May 2011

Model hoki muka alien...

Kirah, manusia yang sangat typical... sangat common dan sangat ordinary!!
But inside of my hearts, I am hundred and ten percent, yes, 110% wanna be an extra-ordinary girl!!
It means that I wanna be an alien?
No lah, bakpanya jadi alien yang ruper buruk dan hijau tu...
Hahaha~ Marah incik2 alien kat atas planet sana kalau terbaca blog Kirah...
maaf yer incik alien...
Alien gatal, siap men kenyit mata!!
Ok, skarang, jam menunjukkan pukul 4.15 pagi, sari berita penting...
Wahaha, tadi, dalam kul 1-3 pagi, having a mini party for si comot birthday...
Why Kirah kata comot, padahal cun kot...
Becoz she love to say that word...
Ok, now u have it...

Let me tell, something about her...
Kitorang kenal masa hokey-pokey dulu...
Sama2 wakil maktab untuk hoki...
Dia maktab Sabah, ada tumpang bas maktab kitorang...
Memang happening habis...
Semua orang pon mau ngorat dye...
Yang bestnya, dia main hoki,pakai skirt tu,
Seksi, but cute kan? Rompak dari pacik GUGEL. Camni kot ecah masa tu??
Tapi jangan isau, masih bertutup dan bertudung, so peratus keseksian itu agak merosot, hehehe~~
Dan boleyh saling kenal rapat sebab we all, sorang budak Baling, sorang budak Sik, so could be categorize as sekapal..

Then, Kirah and the rest Maktab Teknik students tercampak kat Johor, and unluckily si Ecah ni tercampak sebatang kara jugak kat sini...
Masa tu lom kamceng, but I still remember, muka yang so kesian sbb dia sorang time tu...
And I possibily the one yang die could recognize...
Hahaha... that is the point, where we getting known each other..

Skang minah ni dah femes...
Maunya tidak...
Dah masuk majalah mingguan wanita...
Then, tadi siap compete untuk Project X Annaseaskay dengan peserta sehebat Maria Elena, Fatin Liyana and so on....
Kirah doakan cah berjaya...

So, this is ekceli a wish for ur birthday Cah...
Kirah sengaja tamau wish kat ur FB wall, sebab I taknak jadi macam orang lain...
As I said, I love to extraordinary ok...
And Kirah nak make it more meaningful, when Kirah cud give u more than a wish!!
Apa2 pon Kirah doakan yang terbaik untuk Cah...
Jangan tinggal solat...

Si Budak Comots, Siti Aisah Hanafi

HAPPY BIRTHDAY yang ke 52...
Eh, 25...
On 11May11, chantek kan tarikh dye?
Ni lagu untuk u...
May Allah bless you~

With LOVE,
Kirah...
Muaxxx!!

sns-closet.blogspot.com

2 801 terlepas cakap!!:

aisah hanafi said...

menitik ayaq mata gua nunggu kamu wish.dalam hati hengat kamu buang gua dari hidup kamu!!!!!! sedih~~~ tapi ternyata KAMU BERBEZA!!! ALHAMDULILLAH~Muah30x doakan ikatan persahabatan kekal 100%.

with love~
budak comot lg sewel

imHepPie said...

selamat hari diperanakan kakak cun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...