.:Followers That Cheer Up My Blog~~

31 May 2011

Its Elia from jejari runcing!!

Tetibe ada mood nak hapdet blog.. sebabnya...

<drum rolling>
eh, drum bergolek eh?
whatever....

sebabnya terjadi lepas menge"kol" adik ku si awek Norman Hakim, Memey!!
Bluffing, she is no one unless her name as Mimie Memey in facebook...
And i wondering, how much she adore Memey Suhaiza until she put into "memey" word in her name!!
She do have a blog, tapi dah slow down... Maybe sebab nama blog dye akudansesuatu2009, jadi, masuk 2010, 2011, sejak dah sesukahati sama Norman, dye dah cooling down sama blog... Huh, berkurang satu penulis blog terunggul masa kini... (ok, muka tak percaya di situ)

Berpunca dari sini:



This guy is my number 1 silent reader... Hahaha don't expect too much! Kirah ada silent reader kah?? He is my brother lo... Bukan lil, tapi big brother..  Even he is the younger, tapi he is the biggest, not the eldest... Ok, cukup, berbelit terselit... And for surela, if u tak support ur sis, sapa lagi kan?

Secara sudden death, eh, I mean, suddenly, dye ucap tahniah... And i wondering why, then dye suh ask my lil sis... Bile kol, my lil sis cakap owh pasai ur latest follower...

Agak happy walaupun belum tengok coz Kirah is not a top blogger, 2 bulan=2 follower itu biasa... Takat 1 tahun= +2follower pon tak heran!! Yerla, berbelog dah 3 tahun, tapi... hahaha... Tapi sangat nervous, it would be someone, me, and my sis and my bro knows... Siapa?

Sapa yer..., you all kenal ker...

Tada!!


Kalau tak nampak, klik untuk saiz sebenar, kalau rasa agak tak rajin, atau lebih kasarnya, agak malas, scroll ke atas saja... Fokus pada hi-lite merah tu....
Jangan tak kenal beb, itu blogger femes...
Bawang merah...
Eh, bukan...
Sapa, ala, yang jari runcing2 tu...
And dye couple n dah bertunang dengan my chenta hati!!
Ok, itu tipu!! Dye tunang penjaga gol Mesia, Khairul Fahmi...
So, takde sapa curi tunang saya, sebab tunang saya nama Mohd Saifudin, heheheh~~
Gambar taknak tunjuk, pergi sendiri blog Elia, k??

Sangat teruja, orang sefemes dye, cud follow blog yg tak seberapa ni...
Tengokla, dye baru follower yang ke-60 what-the-story, bukan 6000 hokey dokey??
Thanx Elia, hahaha, sangat blushing!! Hahaha

(Nazir like Elia blog so much aite?)

Ok, 2 lagi  yang kirah hi-lite tu, agak femes gak...
The orange one is Fyna...
She is one of my childhood frend...
Sapa yang beauty-conscious, blog ni, blog wajib follow...
Siyes tak rugi....

The other one is Ecah...
She is one of my sister....
awat muka lain???
We are sister in friendship!!
Kire berkawan, n close macam sister!!
Femes ker dye??
Blog dye, biasa jer...
(cah, jangan marah tau, my opinion, heheheh)
Setaraf la dengan Karpet pelangi Kirah yang ni, heheheh...
Bezanya Kirah lebih rajin updet...
Jadi, apa hebatnya dye...
Well, dye dah shortlisted as top ten contestant of Project X annaseskay category muslimah...
Yang membariskan supernova Fatin Liyana, Maria Elena, Cik Epal, Ayu Ayunar and so on... 
Hahaha dramatis giler ayat!!
nak vote ecah... klik sini

So, kesimpulannya.. siapa cakap orang femes ni kerek.. tengok dorang, sempoi jer!!
terbaik!!!

P/S: Bila Kirah nak femes???

3 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

grrrrrrr..............!!!marah ni marah!!...da lama pon tatau h0w much i ad0re memey!!!hurtt okeh...bluekkss...

kira yg nama bloger 1st dlm entri ni (baca: Mimie Memey) pling femes la eh

HAFIZAL said...

apa yang terbaik..........
tak tau

schakeyra said...

memey: hahaha mmg tatau dah boper lama...

hafizal, terbaik sbb dye femes, sy tak eheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...