.:Followers That Cheer Up My Blog~~

27 Apr 2011

Memey kutuk gua!!

memey yang tengah marah!! taken from: redbloodsnow.blogspot.com 
Si memey bukan mimie, eh, silap... Si Mimie bukan memey.. So bukan memey di atas yer, jangan salah!!
Si mimie bukan memey kutuk giler nama gua!!
sentap mak!!
Dye kata guna Kyra is soooo geli!!

Ni dak mimie tu!!
Haah, yang pakai baju kuning tu la.... bukan mimie!! yang baju kelabu tu baru mimie
Dia kata,
Konon2 tiru si chantek Fyna ler!!
Dye kata lagi, Fyna takperla cun, so cute la nama tu ngan dia!!

Adoi, okay, sejarahnya gini...
dulu Kyra guna aku, kasau bunyiknyer...
macam takder feel orang nak bace!! (haish, macam ramai jer pembaca ko Kyra!!)
nak guna saya, haish... Skema jer...
so nak guna Kirah, bunyi keghaih (keras) sket bak kata incik Tunang...
Asal2 mau tulis Kira, tapi nanti orang ingat kira 1..2...3... haish lagi!!
So decide, Kyra yang paling sesuai since ramai kawan kalau msg Kyra, type my name as "Kyra"..
Tu tak masuk lagi panggilan as Kyky la... Cik Key la.. 
Hahahah, geli dowh nama2 yang bunyik glemer gitu!!
As solution, Kyra jerla...

Sissy MEMEY, takpe eh??
Post untuk u, pinjam nama kembaq u, hahaha!!!
ekceli!! nama dia dah lama tukaq, I lupa nak state!! bukannya MIMIEbukanMEMEY but MIMIE MEMEY!!

POMOTE: sila pi sns-closet.blogspot.com. ada banyak jenis tudung, dari shawl, anak tudung n instant tudung. baju saiz comel kuasa dua ponm ada!! murah jer~

3 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

woii!!!!!!!!xpala pasni i pon tukaq nama cute kt blog guna meoww~~~ comel gak kan...kah3...

**x rasa bangga ka ada adek femes!

imHepPie said...

lupaa....cun gak awek pengakap tuh!

schakeyra said...

lyke giler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...