.:Followers That Cheer Up My Blog~~

15 Apr 2011

Allergic kepada sesuatu yang sweet!!

Allergic?
Allergic sebab tidak boleh tidak!!
Sangat suka!!
Boleh jadi gatal2 jika tidak mencari benda2 sweet..

Ok, sekarang,  sangat gatal!!
Suka benar usha2 B2B blog...
Tengok, dorang manage days before the day!!
Siap ada wedding list bagai...
Ok, Kyra, kena tiru~ Ahakz...

By the way, Kyra ponm sekarang ada satu list...
Tapi bukan wedding list ler...
It is a wishing list...
Mintak pari2 bagi masa Kyra tidur, guna tongkat sakti...
Ok, wajib merepek!!!

Ekceli, lately ni Kyra rasa sangat2 teruja...
Nak sangat-sangat-sangat...
Masuk kelas...
Aik, jadi cekgu kan hari-hari pon masuk kelas!!
Bukan kelas yang tu la...

Tapi kelas-kelas ni...
Yang pertama:  Kelas Coklat!!
Ok , sangat suka seni homade ceklat!!
Sebab tak payah seni sangat...
Sebab Kyra is not good in curve...
Tapi not so bad la in line...
Kyra lebih teknikal la...
Rasanya, ini kelas yang 1st, in my list!!

Secondly, kelas kek...
Kek 3D... Cun giler!!
Lebih chumel, kapkek!!
Akak Dibah from dmuffinnsart.blogspot ni best.. Request jer bentuk aper nak!! Tengok, bra dengan sepender on da cake!! Aiyooo~
Yang ni kena ada seni!!!
Tapi, seni boleh dipupuk, kan??
Belajar sikit2 lama-lama kan jadi bukit!!
Cake ni kiut!! Cam gebus2 gitu
Eh, salah!!
Lama-lama jadi kek dan kapkek!!
Baru betui!!

Pastu, nak jugak, belajar wat baju kurung!!
Walhal Mama Natikah ku sayang, terer je menjahit baju kurung!!
But..
Busy sangat dye!!
So...
Kena cari cekgu menjahit yang lainla!!
Nak belajar menjahit begini!! Ok melampau!!
Sebab apa kena belajar menjahit baju kurung??
Sebab cikgu hari-hari pergi sekolah pakai baju kurung...
Larat ke nak upah?
Tapi, agaknya, kalau cikgu PJ, nak blaja jahit track bottom ngan t-shirt ker?? Ngeh3...

Dah ada 3 kelas yang dalam wishing list...
Kalau sempat kawin dulu, sweetnya, kalau boleh pergi kelas coklat n kapkek ngan husband!!
Hehehe.. Ok, berangan!!

Oklah!
Bak kata orang Kedah..
Satgi cemuih pulak depa dok baca pasai kita saja!!
Takpa2... Kita off kat sini ja!!
Diet tetap diet!! Ahakz~

(Kompem berangan!! Mana ada orang baca Kyra nyer blog!!! Hehehe... ye tak ye jugak!!)

2 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

tnggu mak pencen nnt blajaq la...mak nyah pon ada lgi senang ghaha

SCHAKEYRA said...

kek dengan ceklat, nak lajo kat sape~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...