.:Followers That Cheer Up My Blog~~

12 Apr 2011

IC number salah rasanya...

The day was gone!!
Yerla, mana ada day yang just stay as the day, at last, it would end jugak...
Ok grammar kantoi, whatever~~

Ok, just nak citer about this year birthday, few days ago...
On my birthday, sumpah takder cake, and birthday present..
Sigh... i wish i cud have the moment wif my mak, abah n family...
Coz...
Kalau birthday di rumah, we all takder pon wat party besar2 kat umah, ajak org tu, ajak org ni.. nope!!
Cukup kami berenam, sebijik kek, and dinnaer either kat KFC atau mana2 kedai makan!!!
Enough!!
Terbaik (cakap macam boboiboy, ok???)

Tapi hari birthday tu, biasa jer...
sampaila malam tu...
Ecah datang!! Yeay...
Sudi datang ke umah i dengan Mercedes panjang dye, 
and having dinner together..
At first mahu makan kat Secret Recipe,
tapi dengan motor buruk I, adoi, its not really worth kot...
jauh sikit....
OldTown pon dah almost tutup...
Birthday girl pulak galak mau makan western!!
Takder idea... sebab kat Kulai, takder pilihan...

So, we try dekat Gazebo..
Tu first time kitorang mkn kat situ..

Oh, bukan ini...
Atau yang ni:
Tapi ini Gazebonya...
Wow, not badla...
Kyra ask chicken chop
And ecah, lamb chop...
Hahaha, siyes Kyra tak makan lamb chop...
Disebabkan ada wireless..
Sambil makan En Baif sibuk jer berskypeing...
Ok, sangat takleyh melahap gegile, kontrol sikit, hahahaha~~
So meaningful... walaupon sangat simple...
Sini, makan macam2 ada... Memang best!!
Tapi jangan bagitau Jalan2 cari Makan ye!! Nanti die demand naik harga plak heheheh~~

Then, the next day, Cah pergi shoot.. Tinggal Kyra kat umah...
Petangnya, datangla Si Yuana the besties, Mira,n his husband, and Jaja...
Dorang bawak kek, celeb birthday kat umah...
Terharu kot!!! Thanx guys!!

Bila malam, I got another kek,
Dari my house mates...!!
Oh sangat tak sangka...

On my birthday, I feel so empty...
But at last, dapat dua kek..

So, rasanya, pasni, I shoud tukar my IC number from 860409 to 860410 kot.. Hehehehe

However, thanx a million, untuk semua yang sudi wish!! Sumpah terharu!!

2 801 terlepas cakap!!:

oranglidi said...

slamat hari lahir.

SCHAKEYRA said...

trimas~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...