.:Followers That Cheer Up My Blog~~

30 Apr 2010

Kekasihku Suami Orang~

Dalam melalui hari-hari, aku mula rasa terusik... (Baca dengan mode feeling lebih2...) Saban hari, ada saja panggilan pulau, eh panggilan kenduri kahwin kenalan2 rapat aku... Dan tak lupa juga, panggilan2 dari mama-mama yang mengatakan I wud be an aunty... Haish, jeles!!!

Huhuhu, aku ni single, tak kisah sangat... Tapi macam best jer kalau I could have someone to look at bila balik sekolah macam jiran sebelah... Rasa macam nak adopt a baby... Tapi income belum stabil, dah tu takkan nak bawak baby naik motor jer kan, kurang2 biarla kenderaan berbumbung... Hahahaha... Gelak, gelak jugak, tapi aku serius... 
Kalaulah dis baby is my son~~

Itu bukan main topic, but the one yang menggerakkan aku untuk mengetuk keyboard buruk ni, is the topic of slot Semanis Kurma tadi... Dan ada jugak sedikit kaitan dengan Kisah Adamaya (yang aku akan tonton sebaik sahaja melabuhkan punggung sedetik pulang dari sekolah)... Topik: Kekasihku Suami Orang...

Masa aku duduk di Baling (zaman kanak2la!), aku konfem tak percaya, ingat dalam drama jer ada macam ni, tapi aku salah besar... Memang ada kewujudannya... Yang aku belajar laki orang ni gula-gula (ala2 sweet)... Manis jer memanjang... Dia macam dah menguasai jiwa seorang perempuan... Haish!! Tapi aku tak fikir, dia tu baik... Yerla... Dah ada yang jaga pakai makan, dan lahirkan baby untuk dia, tup2 selamba aja cari orang lain... Ombak jahat!! Eh, silap... Lelaki tu jahat!!! 

Adamaya pulak, sebaliknya, Adam dah elok2 baik, Maya boleh pulak ikut ex-boy dia walhal, husband dia dah baik tahap langit dah.Kalau aku dapat lelaki macam itu, aku mesti akan menyayanginya sepenuh hati... Ecececeh (mode gediks betul.. Aku pun geli wahahaha)...

Yer aku mula membebebebel... Aku doa, aku tak tergolong dari golongan2 macam tu... Biarlah aku terus single, daripada aku double macam tu... Mintak jugak, jodoh aku dari golongan yang baik-baik... Amin... 

NOTAKECIKSANGAT: Mode geli-geli bercinta... Bluwek!!!

2 801 terlepas cakap!!:

ardinihumaira said...

bermadu buukan satu perkara yg mudah, kan... huhu

May Happiness Be Around You Now And Forever

miss hav0c said...

adamaya beshhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...