.:Followers That Cheer Up My Blog~~

25 Apr 2010

Cinta aku setia, tapi bersedia, aku boleh lupakan kau!!


Aku ni memang jenis curang...
Aku dah curang dengan Mr. Avon, pergi ker Mr. Body Shop, curang semula, balik kepada Avon..Walaupun hakikatnya mereka dicipta untuk perempuan seperti aku~~

Tapi sekarang, aku dah setia...
Setia pada yang dua...
Bukan lagi Mr. A atau Mr. BS

Ini surat cinta aku pada cinta baruku...
Amani Code, Amani Mania for men... 
Korang tidak dicipta untuk aku... 
Kamu untuk lelaki... Tapi, apa daya...
Kamu memang pilihan aku~~


Please listen to me:


CInta aku pada kamu Code bermula begini; 
Aku mula mengenali masa kawan kenalkan...
RM80 jer nilai kamu...
Aku tak mampu miliki kamu, sebab aku memang sengkek...
Then, aku gila bayang... Siyesly..
Tiap hari aku mesti pergi bilik kawan aku,
konon nak buat2 beli...
Tapi untuk bau kamu saja sebenarnya...
Dan aku masih tak memiliki kamu..

Few months after,
masa temankan si Mya tangok2kan barang nak bertunang,
Encik promoter telah mendorong aku untuk curang..
aku mula jatuh cinta sama Encik Mania...
Teruknya!! Aku jatuh cinta pada kamu berdua serentak..
Aku mahu memiliki kamu berdua, tapi aku tak mampu...
mungkin aku akan berjaya memilikimu, satu hari nanti..
dengan penat lelah ku...

Code dan Mania, tunggulah harinya,
aku akan miliki kamu berdua,
satu demi satu jugak akan aku miliki...
bukan untuk sesiapa, kau berdua dan aku!!
NOTAKECIKSANGAT: Asyik curang jer kisahnya~ Hahaha, lepas aku jemu dengan kamu berdua, mungkin aku akan curang lagi~~Tapi mungkin akan mengambil masa yang lama.. Aku belum pernah bau mana2 lelaki with this aroma.. Kalau tak aku memang melt habis... Actually, I wish ti have one, for my own tau!! Saya nak pakai.. Dorang tuk saya, bukan untuk mana2 lelaki dalam hidup saya heheheheh~

6 801 terlepas cakap!!:

PERFUMEBERRY GARDEN said...

menarik citenya....thank your for participate in the contest....we will contact you if you one of the winner...tq dear...!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam , ziarah dr GB...hehehe....bestnya join contest good luck yer

AiZ said...

hikhik... curangnya kamu... macam-macam dicuba..

komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>BLOGGER-BLOGGER YANG SUSAH DAPAT DAN BAGI KOMEN!! YEEHA!! MARI SAYA TUNJUKKAN CARANYA..



Mrs NarchotiQue said...

armani code mmg besh.x rugi bli.

SCHAKEYRA said...

PERFUMEBERRY GARDEN: Thanx sbb anjurkan contest masyhuk~~

Siti Ruhayu Ab Rahman: Thanxla GB, tanx to u sbb sudi datang~~

Aiz: dah jalan2 dah kat sana~~

SCHAKEYRA said...

Mrs NarchotiQue: yes!! sangat best~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...