.:Followers That Cheer Up My Blog~~

24 Jan 2010

DuLu Lain, SkaNg LaiN

Sekian lama, aku wat come back... Bukanlah bersara, tapi komitmen buatkan aku sangat2 busy untuk meneruskan bait-bait kat blog ni... Cheeewah!! Jangan tak tau, aku skang ni, no more a student tau, aku dah jadi cegu, dalam erti kata yang lain kakitangan kerajaan kelas A tau... Aku cegu yang separa garang, kakitangan yang separa berkaki lebar... or senang citer, biasa2 jer... aku takde over expose punya...

However, aku sunyi sesangat, sebab my besties sumer jauh2 gak walaupun dah dua minggu berturut2 kami leyh jumper... Tapi, plus probs aku nak balik kampung pon kena men transit2 dolu... Tak shuker2... Wahahaha budget chumel laks!! Tapi aku memang sadis!!

Wooooooooo rasa mau nangis kuat2...

p/s: windu mau lepak Maju Junction bila tensen cam dolu2...

5 801 terlepas cakap!!:

dR dReamLoVeR said...

anda suda tua utk rindu lepak maju junction..bwahahahahah:D

SCHAKEYRA said...

Wahahasaya selalu muda untuk itu semua.. Apek jual kain cakap, saya belum pon mencecah 20 tahun... saya muda wahahaha~~

farae al-farafisya said...

Salam..wah,dah posting ke?tahniah..dah jadi cikgu..

mamai said...

jgn garang sangat cikgu nanti anak murid takut nak belajar

SCHAKEYRA said...

farae: hehehhe dah sudah dah... poneknya jadi cegu ni!!

mamai: tak grg pon.. murid wat modal asyik knakan cegu jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...