.:Followers That Cheer Up My Blog~~

26 Dec 2009

Entry baru~~

Urm, lama jugak aku tak masukkan entry...

Sibuk? Tak jugak...

Tahla, mungkin banyak mende nak pikirkan kot, dan banyak komitmen walaupon tak sesibuk mana pun...

Actually, cuti skolah ni, mak abah bawak we all bercuti kat Kota Kinabalu... Itu trick sebab mak tak nak kami adik-beradik ngendeng-ngendeng mau ikut mak dan abah pi bercuti di Korea (costly maaa!!)... So, kira ok la jugak kan?? KK dah pergi, mak dan abah pulak baru sampai dari percutian ke KOREA+VIETNAM semalam (isk... nak men salji kat KOREA!!!).

Cuti dah nak abis, dan khabar-khabar yang hampir pasti benar menyatakan aku akan dihantar untuk mendidik anak bangsa JOHOR... Tak kesahla memana pun, cuma rasa jauh la jugak nak balik Kedah ni...

Dan, aku sebenarnya nak belajar menjahit nih dari mak aku waktu cuti ni... Tapi... Haish, tak sampai 10 hari pon kat umah ni, so camner???

P/S.: malas lagi nak upload gambor... Esok-esok erk???

notakeciksangat:azam baru nak manage masa ngan dwet ngan lebey cemerlang!! yeaaayh!!

4 801 terlepas cakap!!:

mamai said...

jauhnya bercuti...naper tak ikut mak dan abah sekali

laki cikgu kimia said...

korea? jangan gitau cikgu kimia pleaseee..

laki cikgu kimia said...

menjahit? meh nuntut ngan gua jer.. huhuu selamat tahun baru!

SCHAKEYRA said...

mamai: hahahaha tak dapek la.. takdak sponsor

laki cegukimia, OZ dah busan, per lg, ajk r cegu kimia p korea lak...

laki cegukimia: menjht ngan lu??? bio betik~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...