.:Followers That Cheer Up My Blog~~

26 Jan 2010

Cerita aku ker... Cerita kawan aku??? Cerita DIET!

Urm lately, asyik terdengar bibit2 yang berbunyi... "Camna nak kawin, bf pon lum ada..." 


Hahahaha... Tapi bukan aku yg cakap, sebab aku tak rasa nak pikir lagi buat masa ni sebab aku rasa sangat sibuk... Nak taip blog pon, tak sempat, pe tah lagi nak jenguk blog korang.... Isk...isk...isk... Tapi tak apalah, aku tetap doakan terbaik untuk dorang, yg jugak kwn2 aku supaya cepat dapat BF dan kawen hehehhe..


Aku? Malas nak pikir... Mula kerja ni, sedap dan selesa single mingle... Yang aku pikir kan saat ni, aku nak turunkan berat badan a.k.a diet la... Hadoyai, aku ni memang berat... So aku nak dietla sungguh2... Bukan nak cantik pada mata orang2 di luar sana pun... Cuma aku nak kepuasan diri dan aku jugak gilakan pesyen... So, gemuk wat pesyen sgt limited... Buhsan!! Abah mak plak pesan, tak turun 5kg, jgn balik kg wahahaha, serius bunyinya? Tapi yang aku geram, masa aku tengok sorang kawan sepermainan aku, yang makin kurus dan cun... Haish jelesnya...


So, yg pertama2 makan kena jaga... Ok kot? Ada lak kata ais kena tinggal itu yang berat tu... Adoyai... 


Akan aku usahakan... Yang tak bestnya, kantin skul aku masak sedap. Lagi tak best 2 orang housemate aku kaki makan tp dorang maintain sgt kurus... Dan yang paling killer aku ni jenis gila drink yang ada ais... Camana ni... Tolong2....


2 801 terlepas cakap!!:

adyri said...

selamat berusaha,nnt jmp ms konvo ak nk tgk ko slim. hehehe

SCHAKEYRA said...

owh trimas kerana mnyapport ak... slim tu ssh sket, tp trun sket tu, leyhla kot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...