.:Followers That Cheer Up My Blog~~

2 Aug 2009

All about WEEKEND ~edisi sukaria~

Mask for life.. lol!! (^_^!!)
Al-khesahnya, nak blanja my sis kat Seoul Garden... Arakian seawal tengah harinya, dikatakan Jamek agak PANAS dari biasa, kami mengambil laluan kedua since kami perlu juga menaiki LRT Kelana Jaya Line (biasa dikenali sebagai PUTRA LRT). Sudahla nak menempuh perjalanannya, kad TnG we all terpaksa mengharungi 3 jenis train, sekali dah sampai, katopla (tutup) pulak... So dengan tak bestnya, let we have our lunch kat Chicken Hartz jer.. Tapi penat yang agak keterlaluan tu aku tidak berjiwa nak makan banyak-banyak...
My sis yang suke makan-makan!!

We want to have a movie, but my sis said nak tengok Harry Potter, tapi actually, I dah tengok... Sowee yer sis, who thougt that u will coming to KL again?? Promise u, I'll try my best for becoming Harry Potter ok?? Insya-Allah... Lagipon, kami cuma free bout 9a.m, so Harry Potter about twelve jugak baru habis, so nak balik naik apa nanti?? Have no choice, aite? So dat kitorang tengok Setem jerla... Ok la tu ek??

My sis jadik model untuk this poster


So far, citer tu ok-ok jugak la... Yang aku geramnya, boleh pulak setem itu ke sana ke sini tanpa hilang dan musnah, isk...isk...isk... Penipuan betul kebetulannya...

That's the laporan sukaria, sebab pas ni ada edisi siasat... lalalalala~~

4 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

mna aci byk inteprem gmbaq kkcik ja...huuuuu

SCHAKEYRA said...

ang glemer, so u desrve to... lalala~~

imHepPie said...

cehhh..glemer la sgt..
wahaha...

SCHAKEYRA said...

mmg alwaiz per hahahah~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...