.:Followers That Cheer Up My Blog~~

27 Jul 2009

Big 'n' Tasty~~



Tadi lunch kat McD... Saja ja... Celebrate the gurl yang duduk di ARAUstralia, yang bercuti tatkala selsema b**i telah hadir menjengah mereka di hujung semenanjung sana...

Kat sana, aku dan peyus saja yang ke kaunter, Nana said that dia nak dabel cis berger, aku nk spicy chikin, dan Peyus pula nak menu baru, Big n Tasty, yg aku mula2 tersilap sebut sebagai xxxxxxxxx... Before order, bila aku tengok balik banner dia, found that I was wrong!!... Luckily, before order, aku dah dapat nama yang betul sambil gelak-gelak, aku cakap kat Peyus, nasib aku tak slah..

Bila tiba masa aku order, aku pon cakapla, 1 set Ayam Spicy, 1 set Double Cheese Burger and 1 set xxxxxxxxx... Alamak... tersalah sebut pulak... Adoyai... Malunya... Hohoho... Boleh pula aku salah sebut as mana yg aku gelak-gelakkan tadi... Adoyai!! Malu bangat!!

Other than Nana and Peyus, tekala... What is the xxxxxxxx should be?... Hahahahha~ Aku tak paham pon maksudnya but Nana said it sounds Lucah.. adoyai!!!

4 801 terlepas cakap!!:

imheppie said...

mende neh..otak suci fikiran suci x paham langsung huhu

SCHAKEYRA said...

hahahahah... cari... cari....

imheppie said...

hoho xde koje nak carik..
tpi nih musti ayt lucah kan??kan??

SCHAKEYRA said...

lucah cket jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...