.:Followers That Cheer Up My Blog~~

21 Mar 2013

Baby is in the air!!

Amik  vacum....
pastu on...
and sedut semua habuk kat sini...

Ayat klise untuk orang malas apdet blog...

Pecah rekod, pecah tape, pecah cd lah sebab dah few months tak apdet...
kejam rasanya terhadap diri sendiri dan followers...
Followers, pergh, gedis betol saya...
Hahhahah.. followers tak ada, kebetulan terfollow mungkin ada...
Atau mungkin followers saya terkena jangkitan virus atau spam yang menyebabkan blog mereka terfolllow saya...

Ahaks...

Well, I am well dreaming... berangan mau punya baby....
Pastu, nak plak bby gurl, sebab my mom in law ramai cucu lelaki, so dorang memang harap dapat cucu pompuan...
Me plak, tak kisah, tapi kalau anak perempuan memang bonusla..
Ala2 main barbie doll, asal nampak yang kiut dan sesuai, semua nak pakaikan...

Dalam kepala dah berangan...
Baby Rocker, tak penting sangat pun.. Price dalam RM190 sekali postage... Ini, mama buat keje, baby duduk baik2
Baby dah boleh main, boleh letak sini... Comelnya mende ni!! Tapi sesuai untuk bby gurl jer...
RM145 
Instead of walker, I do like the Jumperoo... Baby boleh eksesais...
Price, RM380 paling murah saya jumpa...

Itu baru untuk baby main...
Untuk mama guna? Hahahhahaha
Boleh clear kepala En. Epol saya...

Medela free-style... Oh, semua orang pun dreaming of this pump!!
Hahahha Tak mahal.. Dalam RM1400-RM2000...
Gulp!! Kalau seriusly pumping, bajet kena tambah pulak untuk deep chest freezer, hahahahahah..


Mau stroller jugak...
Mana kuat mama angkat baby hari-hari...
bukan nak demand
Nak beli yang besi padu, berat...
So minat yang ringan-ringan walaupun kurang bergaya....
Babyzen Yoyo
Aprica Karoon

Combi.. Tak sure Combi apa... Lebih ringan dari rama-rama... hik2.. Menipu..
Bukan ada duit sangat pun.. Saja Berangan...
Stroller ni semua, tak lah murah...
diulangi, bukannya tak mahal, tapi tak murah...
So maksudnya mahal..
price more than RM1K.....
Tapi sumpah, tahap sesumpah warna hijau...
Ringan, less than 5kgs...
Wow...

Ok, mula menabung, sehari sekupang, demi memenuhi nafsu diri...
Erk!!

3 801 terlepas cakap!!:

shu said...

tiga diats sgt comel! smpan duit beli semua..hehe..

dhiera said...

stroller saya target combi! hikhik

nida-razak said...

Hye kirah!! ;) rajinnya kirah wat survey,hehe..nida xtau apa pon,hehe..nice info,tq for sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...