.:Followers That Cheer Up My Blog~~

1 Sep 2012

Review: Scrublet Brush

Salam Hari Raya... Walaupun raya dah lepas banyak hari...
Selamat hari Merdeka walaupun tarikh telahpun mencecah 1 September....

Just nak apdet sikit2...
Supaya blog ini kekal hidup, segar-bugar macam tuannya, hahahhahha~~

Kirah rasa, Kirah tak pernah review apa2 benda kat blog...
Yerla, senang cerita, who cares bout my blog kan...
But, why not, at least try it if it could help at least one  or two people, outhere...

I just want to review a 'thing' that famously called as 'scrublet'..
Kirah panggil "berus silikon untuk muka"...
Hahaha agak kekampungan di situ...

This is not mine.. grab somewhere from the net.. Malas mau snap sendiri.. 
Menda ni macam brush, tapi lembut, and I'm not so sure made from rubber or silicone. 
Apa guna mende alah tu?
Ala, gonyoh2 jer kat muka...
ekceli, this thing macam femes2 gak lately kat blog2...

I've bought this thing kat Daiso..
Daiso is my feveret place...
Jangan tanya berapa harga setiap satu..
sebab semuanya, setiap satu item berharga RM5...
murah, dan ideanya semua bijaksana, bijaksini sungguh~

Mende ni bukanla pencuci muka..
dye macam berus untuk muka...
sental segala kulit mati ker...
basahkan muka, put on some sabun, dan akhir sekali, gosok dengan scrubler
muka rasa mcam saaaaaaaaaaaaangat bersih...

Sapa pakai Loreal, try terjah Loreal 360.. Dye pakej ngan scrublet... Match elok jer dengan botol... ohsem gila!!
http://madammondoq.com/2012/01/eh-bestnya-pencuci-muka-ni/

Scrublet ni, oklah, murah jer...
Fungsi dye pon ok...
tak percaya, tengok review lain mengenai scrublet

http://stoberycokelat.blogspot.com/2012/07/review-scrublet.html
http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2012/08/scrublet.html

Sapa blum ada, boleh beli, harga tak sampai RM10 pun.. hasilnya!! berbaloi2~

2 801 terlepas cakap!!:

Mummy Akmar said...

Salam Perkenalan Kirah..

Mummy nak ucapkan Selamat Hari Raya dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan...

Mummy saja search baju raya haji 2012, dapat ke blog kirah ni. Suka tengok gaya kirah dah kirah punya konfiden yang sangat tinggi. Keep it up.

Lakukan apa saja untuk gembirakan hati kirah. Mummy nak follow blog ni.. nanti follow blog Mummy yer..

Wsalm..

Tengku Laurel Adamila said...

sy tag awk.jemput join yee. >,<
http://laurel-adamila.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...