.:Followers That Cheer Up My Blog~~

1 Mar 2012

Kartun / Doodle / Chibi for wedding... Super CUTE!!!

Zack Zukhairi punya hand-doodle... Super Ohsem...
Sapa minat kartun, angkat remote astro!!
Yeaaay... Kirah minat sangat kartun...
Kalau balik Baling, rasa heaven sebab channel 6 series on Astro, dilanggan~
Hahahahah sebut jer channel disney, cartoon network, and nickelodeon...
I like it sooo much~~

Apa kata, kawen pon wat kartun2...
Hahahah, I really wish for that~~
My kad dah wat kartun2.. tapi sadly, mak tak berkenan, and dye tempah kad baru...

Hik2.. tak kesahla...
So kalau uols, nak bentuk kartun gak, or known as doodle...
Have a look:

Ini my kad kahwin...
Kartun style~

Ini, adik Kirah buatkan doodle untuk Kirah....
The header of my blog~~

Ini pulak freebies from Meg..
Superb ohsem~


So, kalau sesapa berminat, I highly recommend u the Meg...
My adik, an amatur doodlers was deeply love with her design....
Harga, untuk couple, I'm not so sure but for a/one doodle/chibi only RM10...
Again, bukan salah taip RM10 sahaja, ok?
So, sila visit... she is soooooo kind~~

Ini plak a design of card kawin from tenet yang Kirah jumpa....
I suka sangat~~
So simple but super nice~~

Heheheh apa2 pun, sila tanya orang tua, risau jugak kalau2 kena reject... I've been in the situation before...

13 801 terlepas cakap!!:

S.n.Fariza said...

comelnya !!!

Ayumi Comot said...

ha'ah..ok gak law wat tema kartun2 bile kawen nnt kan? asyik taman bunga, arab, jawa...jom tema kartun jom!huhu

MiYOKO SuKi said...

they are so cute....tp, tu la cam tak mature la plak..hehe

Lala said...

K.kirah, alam berminat. mcmna nk kontek adik k.kirah.. nk wt utk kad jemputan nnt. :)

hasmaLiana said...

salam...mcmana nak tempah doodle ni?

hasmaLiana said...

boleh bagi link?

schakeyra said...

@S.n.Fariza yup comel... i love it so much~~

schakeyra said...

@Ayumi Comot we rules the day.. so bleyh jer ubah suke hati kita, heheheheh

schakeyra said...

@MiYOKO SuKi truly me, hahahaha... tapi dinasihatkan jangan buat kalau takder persetujuan org tua~

schakeyra said...

@hasmaLiana, @Lala

kalau minat, meg yang bg freebies tu order kat fb dye https://www.facebook.com/kirumagu

adik Kirah
https://www.facebook.com/pages/Mr-Doctor-Speakings-Blog/187414698017313
tapi adik kirah tataula dye nak wat ker tak, dye malu, katanya, dye baru jer berjinak2~

Anonymous said...

comelnyaaaa..minta izin ambil boleh? ;)

http://www.facebook.com/pages/Kelab-Penggoda-Suami-Isteri/405413976221300?success=1

tot tot kecik said...

salam..

boleh x sy mnta izin amek freebies from meg tu..?

nk wt sticker tuk wedding doorgift..
mnta kbnrn, in case klu trnmpk dr majlis sy nnt..skurg2 nye sy da mnta izin.. :)

sbb sy search dr blog meg, die khas kn tuk awk..tu yg dtg mnta izin sni..

bleh ke..? =)

Anonymous said...

izinkan saya nk amik gambar awk ye..
in case klu trnmpk dr majlis sy nnt..skurg2 nye sy da mnta izin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...