.:Followers That Cheer Up My Blog~~

15 Jan 2012

Grand Lexis vs Salak Denai...

I have nothing to say...
But honestly, I really want to be there:

1st: Grand Lexis, Port Dickson





2nd: Salak Denai, Yan, Kedah.



Yang 1st tu, namanya Hotel Grand Lexis kat Seremban... Tak tahu plak surrounding dye best ker tak, but the main thing yang Kirah macam tergolek2 atas awan adalah private pool!! Yes, anda tak salah baca, setiap bilik ada pool dye sdiri... So tak kesahlah, nak percuma rambut sekali pon... Kuak lentang ker, kuak kupu2 hatta kuak katak pon, kompom takder hal... However, bilik yang paling murah pun aroun RM500.. RM 500 okay? So, kalau pergi hotel tersebut, jangan buang masa keluar dari bilik yer!!

Pic 2nd, Salak denai.. Oh rumah dye nampak buruk kan? Dont judge abook by its cover, ok? Jangan fikir makan kat warung tu tak sedap!! Hahaha peribahasa baru~ Just imagine, every chalet ada kolam sendiri, and gelungsur sendiri... Lagi best, airnya adalah air sungai original... No klorin at all... Ini lebih susah nak reserve dari blik Grand Lexis, sebab bilik nya ada dalam 3-5buah sahaja.. Dah tanya, sampai cuti bulan 3 pun penuh!! Damn!! Cost bilik yang paling mahal ialah RM 300, a family room... I've never been there, but I really wish to be there soon... Sangat oh-sem..

 Yang ni jauh sikit... Lokasinya, Bali... Curik dari blog Cik Puan Mama Shakina Farhan yang super Oh-sem... Macam Grand Lexis jugak.. ada private pool... Tapi nak pergi sana, hurm... jauh sangat, hahahah~

So, easy kan, the reason nak pergi those tempat, adalah kerana ada pool, and its private!! Oh please, really want to be there~~ Jom!!

6 801 terlepas cakap!!:

dhiera said...

kite terus nak google salak senai ni. ada contact nombor dia? website ke?

schakeyra said...

@dhiera cari kat FB.. salak denai, kmpem ada~

Myra Jay said...

Boleh jadi tempat honeymoon nanti :)

ada mokhtar said...

salak denai kat kg pun.. boleh check fb chalet salak denai :)

Si^Gemuk^Chomel Schakeyra-Kyraz said...

@Myra Jay hehehhe kalau grand lexis best nak honeymoon, kalau salak denai, pergi ngan family

Si^Gemuk^Chomel Schakeyra-Kyraz said...

@ada mokhtar rasanya Kirah mula2 jumpa salak denai kat page Ada rasanya~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...