.:Followers That Cheer Up My Blog~~

21 Dec 2011

Indahkarya vs Indahcorrupt vs Indahkaya

Sapa nak duit RM10K angkat tangan...
Ok, macam ramai jer angkat tangan, hahahhaha...
Agak2, macam mana?
Meh Kirah ajar...
Macam ni, biasanya photographer untuk wedding rate harga dalam at least RM800 per event...aite?
Skang ni apa kata uols buat sikit proposal, and contoh artwork korang... (suri artwork orang pon ok...), then korang pomote pakej video+photo, 3 events, di mana2 ceruk di Malaysia, dengan harga RM2000, amacam?
Murah kan?
Pastu korang tambah lagi dengan mengatakan 3orang yang akan datang sebagai photog n videog...
So camana pulak nak dapatkan RM10K buta2 jer?

Kan dah kata, uols pomotela konon2 uols ni photog/videog, pomotekan pakej tu, mintak deposit RM1000, then, rush sapa yang nak dengan bayaran 50% depo.
Jangan lupa, bagitau doarang, jangan lambat takut booking fool...
Sapa tak minat kan, promo murah gile!!
Lagi mantap kalau korang boleh hantar freelancer yang korang konon2 hire...
Tapi ingat, jangan bayar dulu...
Bila job freelancer dah siap, dengan pantas diamkan diri...

Kalau 10 orang yang dah bayar depo, uols mungkin dapat around RM10K, aite?
Dah dapat tu, apa lagi, melancongla, ke Dubai ke, Afrika ker... baru masyhuk!!
Wah, kaya kan...
Dah tu, kalau orang cari korang, cepat2 pindah rumah...
Hahahaha... terbaik...


So, kalau sapa berminat, bolehla cari "SHIT CHARAS"
Pelik ker bunyinya...
Shit tu, dah ala2 nama dye...
Charas tu maksud dye curik!!
hahahah...

jangan risau, ni bukan MLM, ni cuma trick...
deposit kan takleh amik balik, so once orang dah bagi, memangla takleh amik balik!!
Bijak, kan?
So, sesapa yang berminat nak tau, boleh PM saya!!
Baik punya~

Credit to:  http://indahkaryaproduction.blogspot.com .
P/S: sendiri mau ingat!!

4 801 terlepas cakap!!:

cc said...

babe,
apa kes dgn indahkarya? nak tau cerita bulih?
i'm soooooooo close to book them for videography package, masa depa buat promotion few weeks ago.

imHepPie said...

huiii awat ni cer cita sket haha

schakeyra said...

cc: nanti i buat review...

imheppie: hahahahha~~

HH said...

(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...