.:Followers That Cheer Up My Blog~~

18 Dec 2011

The Gumoks Wedding, 01122011~

By this time, I am already 1 month and 14 days officially a wifey to a husband named Mohd Saifudin..
So far, I feel like double rainbow is the colour of my heart...

So, apa yer nak cerita...
Kalau cerita pasal my wedding, buhsan tak?
Hahaha, baca jugak la yer...

Honestly, join komuniti Bride-to-be, read some blogs, makes me macam so excited to made up my own colourful wedding...
Berangan nak DIM, do-it-myself... Hahaha... DIY lor...
So I make a list of my DIY...
Then, siap main design2...
Konon2 dreaming to be the craziest pengantin...
And at the same time, I wish to have the most memorable wedding of the year!!
Wah, berangan gitu...

Nak tahu my dream wedding, yang hanya tinggal kenangan?
Boley jer, but let me letak sikit2 dulu gambar kawin hari tu...
Ekceli dah basi, tapi boleyhla wat jamah2 mata sikit...
Eleh, wat jamah2 konon, macamla kenyang kan... Hahhahaha
Tengah tunggu encik pengantin lelaki~ Gumoks~
Happy nampak, tunggu cik abang tengah panas~

Dah sampai, peluk kuat2 hahaha~ takut hilang~~ Double gumoks~~
Pengapit yang selalu di hati~ Fourplets gemuks~
Orang kuat kenduri... Orang paling kuat di hati Kirah jugak.. Mak n abah~
OTW ke outdoor, shoot kat umah jiran dulu~


Ok, sile gelak kepada photog di belakang... Kawan2 dye kunci tak bagi masuk kereta~
Payung transparent, my favourite, my DIY!!
Outdoor, sungai depan rumah~
Feeling2 gitu, wawawa~
Thanx to my cousin untuk vespa 'L' ini...
Cuba tengok view belakang, sepupu sepapat , tengah mandi sungai~

P/S: Mak mentua saya kata tangan saya kasar macam orang menoreh, hahahahha~~ Kelakar, tapi rasa cam segan plak... adoi...

5 801 terlepas cakap!!:

~ NANA ~ said...

lawa! :)

imHepPie said...

pengapit cun laaa...pewiiittttt!!!

nida-razak said...

sweetnya kirah....selamat pengantin baru =)

schakeyra said...

nana: lawa ker... thanx, hahahha tapi gumoks~~

imheppie: yer, pengapit over la plaks, hahahhaha

nida: sweet n sour nih... btw thanx~

HH said...

Semoga bahagia ke akhir hayat (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...