.:Followers That Cheer Up My Blog~~

26 Nov 2011

A trip, of a bride, to be a bride~


Mode, updet cecepat guna laptop manusia tercun abad ini (CAH) dari hotel, transit sementara antara Johor dan Kedah...
Singgah KL, konon2 nak beli barang kawin lagi sikit2 kat KL...
Belagak kau Kirah, KL aja!!

Hahahha, tujuan sebenar nak beli paper lantern...
Ye la, mana nak dapat mende2 tu kat Kedah especially kat Baling tercinta, kan?

Paper lantern!!
Tapi macam malas nak susahkan budak tu, sebab, ingat nak serang jalan TAR, tapi paper lantern tu kat petaling street... Ok, tengok kesempatan jap lagi...

Apa2 jerla...
Harap2 semua berjalan lancar, doakan keselamtan perjalanan kami...

Camni, leyh mak??
PS: Hahahah, macam kelakar jer nak kenduri, malu ler~

2 801 terlepas cakap!!:

dhiera said...

"sekarang trend pakai paper latern. boleh la makcik?" kite tolong pujuk mak kamu sekali. wuwuwu

schakeyra said...

hahah sejarah sudah semuanya~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...