.:Followers That Cheer Up My Blog~~

14 Nov 2011

Bye-bye Cik Kirah, Hye-hye Puan Kirah

Hari ni 14/11/2011...
Nombor nampak biasa, jadi, senang cakap, tak ada yang special pada number di atas...
Yang specialnya, this is the first entry ever, after bergelar Puan...
Alhamdulillah...

Well, alhamdulillah, again, and again, I'm officially Mrs to Encik Mohd Saifudin, dengan sekali lafaz, pada jam 3:21 (credit to my bro alertation...) (surat nikah cakap 3:25)
Masa tu, memang happy bercampur sayu...
Happy sebab nikah itu akan membuahkan cinta menuju ke syurga~
La, dah tu pasai apa nak sayu?
For sure, just imagine, selama ni semua yang uols fokus adalah parents and family uols..
Then, it would change the whole of your life, the priority and so on...

So, bila dah jadi seorang isteri,yang pertama, pastilah Allah dan rasulnya...
lepas tu, everything, suami come first...
then followed by in law...
and then baru parents sendiri...
Tapi alhamdulillah kebanyakan suami hari ni, tak pernah belakangkan parents isteri, malah meletakkan mak ayah isteri sama dengna mak ayah dorang...
Alhamdulillah... En. Saifudin pon sama~
(Nama nak taip panjang, I think I would name him as MS for Mr. Saifudin... Nak muntah, ur pleasure, sebab lepas ni, akan ada banyak lagi nama dia kat sini... Dia dah jadi the biggest part in my life...)

So, walaupun dah nikah, banyak lagi DIY yang belum setel..
nanti kalau rajin, nak aplod semua diy tu...
before that, layanla pic masa nikah..
hahhah, bajet ada orang nak tengok~~


Tak kisah lah, at least, esok2 hari, this is one of the journal CINTA... Heheheh blueks~~

2 cukup, heheheh, nanti, aplod lagi~~

6 801 terlepas cakap!!:

siti ika said...

congarts kyrah.. nak tgk pic sanding....

farae al-farafisya said...

Tahniah kierah!
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

*selalu singgah baca je, hari ni singgah baca dan tinggal komen sekali..hehe

cik_azie said...

congratz dear..cantek sgt

Mr. Doctor said...

ok kakak saya chantek...

Kerry Mirza said...

congrats keyraaaaaaaaaaa!

schakeyra said...

thanx semua~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...