.:Followers That Cheer Up My Blog~~

2 Oct 2011

My dream card as they said " your dream, our Goal'

One day, saya jalan2...
Jalan2 cari pasal!!
No lah, ekceli, jalan2, sebab nak cari badge maker (hahaha, nak sepiking, hamek ko Kirah, ape punya bahasala, badge-maker)
So ter sesat kat FESBUK PutraPutriWeddingCard.
Blog dorang: http://kekotakku.blogspot.com/
Apa yang spesel sangat dorang ni...
Hahhaa, jangan tanya, ce tengok, cer tengok~

Kad Kahwin: Chomey ok? Ada bantahan??
Kad Kahwin lagi: 100% melting!! Camana nak bekukan semula???
Badge: Super cute!!
Banner ponm KIUT!!!
TQ tag: tomey2~

Hahahha, Habisla duit korang, musti cair habis mau grab kad kahwin yang super cute tu, kan??
Itu baru sikit, melambak2 lagi design yang wat korang menitik air liur...
Slurrrp~~ (selekeh! Eeeuuuw~~)

Ekceli, derang ada buat giveaway...
Macam minat jer nak join...
Ok, I'm trying~~

Ini badge...
Team dorang yang hasil kan...
Kenapa Kirah suka???
Supercute!!
Kat mana yang super cute?
Yang warna merah tu, sbb dye mentionkan relation si pemakai badge dengan pengantin...
Busu: panggilan kpd bapa saudara, emak saudara, anak dsb yg bongsu. 
Sangat terinspire dengan badge ni!!
Sebab kita namakan apa yang pengantin panggil kat orang tu...
Kalau nama panggilan comey, comey sangat jadinya...
Contoh: Makwe (Mak yang tua), Uda, Auntie n sooooo  on~~
So Kirah wanna make it;

Natikah: Mama cun
Cikgu Din: Abah cool
XXX: Pengapit gojes
YYY: Pengapit encem
Syakirah: Pengantin Slumber
Saifudin: Pengantin Shy2 Cat!!

Wah~ Sangat nak tempah~
Hahaha super cute...
As I wish...
As they said: " your dream, Our Goal'
So, tak menang pon takper, u deserve to be promoted, ur design sangat super duper cute!!
Tapi kalau menang, kompem lagi-lagi kiut, heheheh~~
Keep dreamin, sampai meleleh air liur basi~~

So, check this out:

Blog: ~
http://www.lovedheart.blogspot.com
http://www.kekotakku.blogspot.com

Facebook: ~
Ini makhluk sudah heart sama dye punya jar!! Santek~~

5 801 terlepas cakap!!:

Fariza said...

comel sgt, suka. cartoon.

schakeyra said...

Fariza: yup !! Kirah pon!!

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !!!!

anna syazza said...

cuteness ;) go kirah go!

schakeyra said...

nora: hehehhe tataula, tak kreatif sangat...

anna syazza: trimas~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...