.:Followers That Cheer Up My Blog~~

8 Oct 2011

Keje gila on my baju nikah~

Kain baju Nikah+Sanding+Tandang dah selamat hantar ke Kelantan...
Kenapa Kelantan?
Because the tailor is mak kawan saya, bersamaan mak si Mya...
And nenek si Pya...

The best part is, Kirah ada kurang sebulan untuk nikah, dan baju nikah baru sahaja dihantar...
Hahahhaa... Gile kan Kirah??
Yang kelakar sekali...
Kirah pos, tak letak kotak...
Bungkus dalam plastik, pastu balut dengan kertas...
At last sampai kat pejabat pos sana, dah terburai semua....
Hahaha, my bad lor!!
Takperla, since dah selamat sampai kat my favourite tailor, kira lega sangat...

Baju tetap macam plan asal kat sini..
Tapi, Mya dah plan baik punya untuk one of my baju...
Baju bertandang...
Hahhaha, tata.u dah jadi camana, but I know, dya akan add value cute tu lebih banyak dari biasa...
Macam HOTFM lak, lebih hangat dari biasa...
Tunggu dan lihat saja...
Ekceli, I cannot wait to teaser them all~~
Jakun, sebab tak pandai main teaser2 lagi before this...

Ada 27 hari saja lagi tapi baju nikah baru saja tiba di destinasi jahitan...
Hahahah... Sempat ker tak... tunggu sahaja, hahahah..
Memang kompom keje gile!!

Nak sejukkan hati...
Nak tengok tak sample yang mak si Mya ni buat?
Tada...

Ini Mya n her husband Apiz. BTW, dorang dah bertiga pun, includes Pya!!
Tengok baju Mya, tailored by her mom, baju match dengan tudung, hokey~~

Close up... Sama kan sulam and beading dye?
Kos? Wait and see~ Kompem Murah
Aunty Mimi, PYA and kakak Kirah...Haahahah kakak, ok???
Hari2 pujuk mama dya suh benarkan Pya diculik oleh Kirah!! Geram, comel sangat~
P/S: Letak gambar Pya dahla, yang 2 orang lagi nyibuk, apa kes???

2 801 terlepas cakap!!:

ni@ @in said...

kelantan kat mane ye?hehehe

schakeyra said...

rantau panjang dear~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...