.:Followers That Cheer Up My Blog~~

3 Jul 2011

Diari bride-to-be verse 1... (mode: geli2 dan gedik2)

Wah...
Lagi 150 hari, means cuma ada masa 5 bulan lagi...
Rasa macam lambat lagi, tapi pejam celik pejam celik, kejap jer...


So, try wat checlist, apa saya dah buat?
First, Kirah bantu mak cari katering, and sekarang mak tengah deal dengan katering... So, yang tu, mak abah handle... Mekasih yer mak abah!! Love sangat-sangat-sangat~

Kirah pulak?
Banyak...
Banyak sesangat-sangat yang belum siap hahahahha....
Yang dah setel, 1-sijil kursus kahwin yang amik masa kat maktab, 2 years ago... urm valid lagi kan??
Pastu, untuk gambar, Kirah ada beli baucer Uprint untuk photobook harga RM90...
Dan yang ketiga Kirah dah chop photographer...
Itu saja?
Yerp!! Hahahha nonsense!! Kalau B2B lain baca, kompem geleng kepala....

Dalam hati ada taman, dok rasa2 baju nikah, nak beli kain mintak mak member buatkan, sepasang dengan baju nikah lelaki...
Asal2 tengok shantung silk cantik...
Tapi bimbang, baju nikah taknak sewa, Kirah nak beli sendiri, so, rasanya, nak pakai chiffon la instead of lace... Lace, glemer sangat nak pakai after event untuk cikgu sekolah rendah macam Kirah...
So dok berangan jugak, kalau beaded chiffon best gak...
Cuma....
Agak mahal la jugak, heheheh...
So, tengokla, by the end of this month, harap2 buruanku si kain nikah membuahkan hasil hehehhe..

Hantaran?
Oh, serabut pikirkan hantaran, Kirah ada cakap kat Incik Fuitheart, takyahla wat hantaran...
Terharu sangat sebab dia trus cakap," buatlah, tunang hari tu kan tak buat apa-apa.... Kesian Kirah..."

What can I say? Terharu sangat-sangat-sangat...
Hantaran, apa benda eh nak letak kalau buat 7 vs 9?

So, sekarang masih dok susun apa nak beli, walhal semua B2B dah pakai gear 5 dah... Dah stabil...
Heheheheh ini Kirah, sempoi jer...

Isk3... agak2, Kirah ni, nak kawin ker, rilek sangat jer hahahah~~~

2 801 terlepas cakap!!:

anaztasias nora aira said...

eh u b2b ek? salam kenal. sijil laku sepanjang hayat ehehhe

org mana ni?

nora
http://norapurplebridez.blogpsot.com

schakeyra said...

nora, sorry, tak sempat reply hehehe... yup b2b jugak, heheheh orang kedah,n org jhor to be...kirah selalu baca ur blog gak~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...