.:Followers That Cheer Up My Blog~~

11 Apr 2011

TAKNAKGEMUK vs SAYANAKKURUS versi 1

Saper tak nak kurus kan...
Kompemla tak nak gemuk...
Tambah2 Kyra yang takpenah kurus, ok?

Firstly dedicated kat Dzul from taknakgemuk
Pastu, lepas adik i yang montel ni turun sampai 8kg seminggu, so I wajib ikut!!


Ekceli, this is atkin diet...
Pelik tapi sangat berkesan!!
I'm lovin it soo much..
So far, yang terakhir berat aku paling tinggi around 85kgs..
After 2 weeks ikut atkins even every weekend kantoi...
I found that berat kyra dah drop until 79.5 kgs..
Jangan salah sangka...
Bukan Kyra diet atkin so turun sampai 5kgs.. nope...
Like this ekceli...
Before this, sebulan Kyra jauhi nasi, tapi bihun roti semua sebat..
Ok, pas sebulan dalm 2-3kgs jugak la...
Tapi, penatla...

Then, jumpa blog Dzul, diperkenal oleh my bro..
So after my bro try apply, he cud drop sampai 8kgs...
So trusla akak dia melompat, nak join...
Haritu, dah induction, a week, last2 kantoi sebab selebret birthday my incik fiancee..ecece..
Then minggu ni kantoi lagi, sebab my birthday, 2 bijik kek lagi... Alhamdulillah...

So, Kyra rasa dah takde selebresyen dah after this..
So, akan wat balik induction...
Hehehhe... cayuk!!!
Yuana, my besties!! jom! U dah kurus banyak!!

2 801 terlepas cakap!!:

fyna said...

wa..slim cepat2..mesti comey

SCHAKEYRA said...

insyaAllah, doakan yer~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...