.:Followers That Cheer Up My Blog~~

15 Oct 2010

Bizzy bizzness

okay, the topics show everything~~ dah lama tak menaip, rasa sedikit kekok...

Aku dah buat pinjaman, untuk bisnes e-tuisyen.. aku tengok macam ada potensi.. to be honest, aku mmg nak buat duit but i was totally wrong.. that is not a step.. it was a mistake again, that ive been through before.. im not that hardworking....however, that product is still a good product.. takperla, kalau takder rezeki, aku akan jadikan mende tu sbgai sedekah.. huhuhu bulih ker???

lately, i had fall in love... eh salah.. fall into a new story... its all about emas... aku baru dengar while Ahmad Yusri dah lama tau.. haish, sungguh sedikit lambat... okaya, kalau tengok konsisten, takderla sangat nilai dye sentiasa naik dan naik.. skali skala trun jugak walaupun sedikit...

tapi aku suka dengan pengenalan bahawa emas dan perak adalah medium jualan yang paling layak untuk dijadikan duit. kenapa? sebab nilai emas takkan susut macam duit kertas yang dicetak... Erm, tapi boleh ker aku nak simpan that emas baik2 kalau aku beli??

however... aku akan cuba... MLM?? adoyai.. sgt alergik~~

mode: malas.. sbb tu have no pic, n tak edit properly... slekeh tuila~~

1 801 terlepas cakap!!:

Liyana Faten Safuraa said...

hi ♥
bizzness women ea?
waaah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...