.:Followers That Cheer Up My Blog~~

16 May 2010

Mak, Abah dan Cikgu-cikgi

.: post ini berbaur skema hahahha~~

Semua orang sibuk buat post Hari Ibu...
Aku tak buat pun...
Sibuk? Mungkin juga... Tak berkesempatan pun mungkin juga...
Sebab, berukben aku telah dipulangkan kepada tuannya... 
Maka sedikit patah jari...

Sedikit terlambat,
tapi Mat Saleh had said that " better late than never"
even aku lagi suka "better never than late"

So, nak ucapkan, kepada seorang insan,
Puan Natikah Yusof,
Selamat hari IBU...
Kamu cuma insan biasa,
tapi kamu anugerah terbaik yang Allah anugerahkan untuk kami adik-beradik...
Kami menyayangimu selamanya~~

Tak lupa,
Selamat Hari Guru,
sekali lagi buat Puan Natikah,
dan Encik Kamaludin,
Kerana kamu guru nombor satu kami adik-beradik..

Dan Selamat hari guru, buat semua guru yang pernah mendidik aku kat:
- Tadika Kemas di Taman Sri Landak
- SK Kupang
- SMKA Baling
- KUTKM (walaupon hanya sebulan dan tak kenai po lect kat situ)
- IPGM Teknik... 

Thanx to all of u~~

























NOTAKECIKSANGAT: tak ada nota

4 801 terlepas cakap!!:

Amieynna Amin said...

selamat hari ibu untuk ibu awk..
anak cikgu la ni ye?

salam singgah..

miss hav0c said...

camat ari ibu tuk ibu anda dan camat ari guru untuk guru2 skalian

dR dReamLoVeR said...

byk x dpt hdiah hri guru?

miss hav0c said...

camat ari ibu tuk ibu awak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...