.:Followers That Cheer Up My Blog~~

9 Apr 2010

Train the dragon jom!! Lagi mudah dari train human thinking~~ Hooyeaay~~

Apasal erk, dalam dunia ni... Ada spesis macam ni...
The dragon...


Ayark... sudah salah... Bukan... bukan...
Maksud aku spesis manusia macam ni:
Buat salah, pastu, muka langsung tak bersalah, and hardly to say sorry..
Beb, sorry tu tak perlu bayarla...


Ada kesalahan yang dia buat, then dia blame on others...
Hardly to say sorry, so put the fault on the others... Senang citer, menyalahkan orang lainla~


Kalau aku ni jahat, aku dah cakap satu jer.. Dasar Yahudi.. Why? tengok ajala, Yahudi... Dah salah ngan Palestine, ada dia minta maaf... Dah tu tuduh pulak org palestine yg bunuh depa.. depa dok bunuh orang Palestine, depa tak cerita pulak...


Bukan sekali aku jumpa orang macam ni, banyak kali sangat2...
Belajarla...
Ok, aku banyak kekurangan.. 
tapi aku tak berat to say sorry...
Walaupun berat badan aku mmg berat...


NOTAKECIKSANGAT: Melihat orang ego dan riak dengan apa yang dimiliki... Untung mereka, Allah berikan pinjaman dunia yang banyak.. Kuharapkan, andai pinjaman dunia ku ini sahaja, moga bonusnya kuterima di sana kelak.. Ahaks... bermadah seround~

2 801 terlepas cakap!!:

Anonymous said...

ywen:hah!!name pon manusia!!

SCHAKEYRA said...

yep manusia, tak baik kata haiwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...