.:Followers That Cheer Up My Blog~~

13 Mar 2010

Dia Perempuan Cantik... Betapa indah ciptaan Allah~

Recently, I had found banyak orang sehebat selibritii... Jangan salah faham okeh, I mean WEB selebriti... Diorang ni become popular dalam web either facebook or blog... Okayh, I am not popular, u all cud say that aku jeles, I admit that... Sape tak jeles, and perempuan mana tak dreaming to be as beautiful as sesiapa kan... Impossible...

One of the popular person or blogger is Hanis Zalikha as I mention in this post before... She is damn good in her writing... Santai, and lots of information... Tak hairanlah dye punya blog maybe have thousands of silent readers... The best thing, dye cud layan her fans well... So bukan dye yang aku maksudkan walaupun dye chantek~

However ada jugak yang popular, tapi sombongnya... Mak aih... Senang citer, ada satu blog nih... Aku tertarik untuk keep watching her caused by her beautiful... Aku akuinya... Padahal blog dia mungkin biasa jer...MUNGKIN SETARAF ATAU LEBIH TERUK DARI AKU... Tapi apa hebatnya dya? As I said again, dya chantek.... DIA PUNYA RUPA YANG LAWA... For sure lelaki akan suka tengok muka dia yang memaaaaaaaang chantek... Sedangkan aku yang perempuan ni pon minat tengok dia, apetah lagi lelaki kan?? Au kagum lihatkan dia sebaik-baik ciptyaan Allah la katakan... Tapi sejujurnya ada attitude dya yang agak memualkan~

ini dua manusia yang aku rasakan sangat cantik... Buhsan dengan perspektif putih nampak chantek...
Yang gelap cam dorang pon chantek per?

Mode: selalu bayangkan, how proud if I could show kekayaan yang kita ada... Tapi cuba bayangkan, tak ke kita rasa kesian pada orang yang baca dan hanya sekadar mampu bermimpi untuk hidup macam tu... Well, Allah anugerahkan akal, hati dan iman pada setiap insan bergelar muslim... Jadi pandai-pandailah fikir... Sekaya mana pun kita, semuanya adalah loan dari Allah...

NOTAKECIKSANGAT: Katakan aku jeles, memang... Tapi, bukan ker bagus punya rupa yang chantek, berada, dan penuh dengan rasa rendah diri... Ni blog kenalan masa kecik or known as kawan sepermainan aku... Fyna... Chumeykan dya?? Dya bukan orang yang aku maksudkan~~

2 801 terlepas cakap!!:

mamai said...

hitam itu menawan...manis di pandang

SCHAKEYRA said...

hehehe saya hitam, kurang gula~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...