.:Followers That Cheer Up My Blog~~

8 Nov 2009

Kurang waras dengan CINTA TERAKHIR~


Argh!! Gembiranya dapat kembali memetik keyboard laptop putih ku **walaupon dah kekelabuan macam belacan** ~~ Aku dah siap keje yang aku tak suka... Dan aku rasa, aku wat keje tu macam aku tak penah belajar apa-apa langsung... Hasil agak hampeh!!


Lupakan semua tu... aku mahu hidup kembali normal... **(apakah selama ni aku tidak normal?)**
Sedikit!!


Malas nak coret bebanyak walaupun seribu satu malam cherita aku nak choretkan... Perkara pertama aku nak post office selepas aku kembali waras dan normal adalah nak kasik satu lagu~~ Lagu ni dak Aiman yang masuk akademi nasyid tu nyanyi... Siyesly, tak pernah dengar, sampaila aku bukak satu blog ni ~CPM~... Aku rasa lagu ni bagus tapi kenapa macam tak ada sapa pon yang tahu? Radio Malaysia ni, pilih kasih ker apa?? So, aku rasa aku boleh bagi kat sini link download... Layanla... Memang tak rugi..

Download MP3: Aiman - Cinta Terakhir

5 801 terlepas cakap!!:

mamai said...

radio malaysia suka pasang lagu indonesia la tak tahu ker

Farhana said...

Lagu ni mmg best.. Heehee.. ;)

Tapi.. Lagu seberang pn besy gak.. Heehee.. ;p

SCHAKEYRA said...

mamai: tula pasal, abis tenggelam lagu2 mesia yang best...

farhana: diakui, lagu indon mmg best, tp per salah, lgu2 mesia yg bgus juga dimartabatkan~~

Anonymous said...

ywen:sk lg ni!!tngiang2 smpi ke mid valley ha3

SCHAKEYRA said...

ywen: ahakz, btoi tu.. maka rugila org2 yg tidak pernah mendengarnya... sangat feeling~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...