.:Followers That Cheer Up My Blog~~

20 Nov 2009

Berjumpa, berpisah dan kemaafan~~ Sadis mode!!

19hb NOVEMBER ke 25hb NOVEMBER. Ada beberapa hari lagi... Lepas tu, semua akan berubah... Aku, dan kawan-kawan semua akan balik ke kampung halaman masing-masing dan tunggulah masa untuk lapor diri ke sekolah...

Waaaaaaaaaaaaaaaah~~ sedey......

5 tahun setengah, konfem2la aku belajar banyak benda...
aku jumpa dengan ramai orang...
Biasanya, orang rasa takut dan menyampah dengan aku, sebab muka aku yang garang dan kerek... Takperla... heheheheh.. tak kenal, tak chenta... Dah kenal, dah takley berenggang pulak...

Tapi, ada jugakla orang yang benci all out punya dengan aku atas sebab yang aku pun kurang jelas... Sedey jugak, sebab kalau aku suka tu, kira aku ni memang tak betuila...kan? So, belajar redha jerla. My abah kata, baik mana pun kita, tak semua orang sukakan kita, dan seburuk mana pun kita, masih ada yang suka dan sayangkan kita... Abah betul~~

Sepanjang 5 tahun ni jugak, aku ada close dengan beberapa orang, of course la ladies... Ada yang evergreen, ada gak yang everblack... **istilah sendiri hehehe** tapi, aku tetap sayang kowang...

Jadi, pada kowang yang kenal aku, kalau aku wat salah, aku mintak maaf sesangat, sebab aku ni manusia biasa, banyak wat salah... Aku doakan yang terbaek punya tok korang~~

Jumpa nanti 28 MArCh 2010~~

7 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

28 march 2010???

sukanyaa tarikh tuh...

mamai said...

lama hilang tu kalau rajin datang-datang la melawat kengkawan

laki cikgu kimia said...

2010 planning yer? bagus2..

SCHAKEYRA said...

imheppie: hahaha... takleyla nak selebret ur day~~ since my day is a big day!!

mamai: nak sgt jgunk2 tp bz sgt lately ni...pasni tataula... suh anak murid la tolong jenguk hehehehe

laki cegu kimia: hehehehe planning ker?? itu yang had been set, bukan plan...huhuhu~~

Anonymous said...

ywen:wa...

Framestone said...

dah nk posing ek...
diharap anda setia berbakti

www.broframestone.com

SCHAKEYRA said...

ywen: wa.... jugak ahakz~~

Frame Gambar Batu: Posing? i bukan model hehehe... I sedi berbakti InsyaAllah... Thanx for vziting~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...