.:Followers That Cheer Up My Blog~~

20 Oct 2009

Dua orang kidal itu...

Ucapan khas buat yunomi n imheppie

yang pertama:

Weh dak gumuk, kejapin banget kamu di sini…
Tak sempat suka2 memandangkan aku yang bz sangat
Ditambah pula fulus yang kekeringan…
Kalau tak sempat berjoli in few weeks ini…
Alamat no morela… sebab nanti, aku dah xjadi KLian..
Huhuhu..

yang kedua:
By the way..
For my bestest: YUNOMI
Heppy birthday yang ke 32 (actually 23, hehehehhe)…
I doakan kamu yang TERBAIK,
Sama ada dari segi pelajaran, karier, future husband,
N everything!!


Love both of u soooooooo much!!

Notakeciksangat: Dakgumuk, abah bukan kidal semula jadi... wek..)

** entry dah siap.. mode: terpaksa rajin... (apsal aku tak pandai guna mode baru bloggers nyer posting setting neh...)**

7 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

oit2 sapa dak cacat itu..wuu kalo dpt elaun kn besh buleh berjoli..

mamai said...

sipakah gerangang mereka itu..

arnamee said...

uhuh

salam.
comey ucapan kamu.
kasihan yg kidal,
kamu pgil itu.

;p

laki cikgu kimia said...

hoish.. orang luar nnt piker macam2 plak ayat ko.. hahah

Anonymous said...

cpt r abeskn sume kije..kite joli!!!ak da abes observe da!!hu3

joegrimjow said...

lose weight now
ask me how
hehe

SCHAKEYRA said...

joe: tau, herbalife kan... dah byk kali dgr tapi mahal r...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...