.:Followers That Cheer Up My Blog~~

12 Sep 2009

Marah Ke??


Mendidih betul aku dengan satu umat manusia ni… Aku just tak pahamla… Kenapaa ada orang boleh berperangai macam tu… Bukannya awak tu baru kenal aku sehari...
Dak ni ada angin, ada waktu nice, sangat nice… Ada masa, aku rasa cam org bodoh jer… Kenapa? Ok, kalau orang lain, aku senyum kat dia, dia tak balas, aku consider lagi... Yala, orang lain tu kenkadang tak kenal kita pon... lagipon just senyum jer... kan??
Yang aku hangin sesangat neh, kalau aku bercakap, especially aku bertanyakan soalan, ko wat bodoh, wat pekak, aku memang la sangat hangin… Mau aja aku mencarut... Nasib baik bulan puasa…
nah… dushum!! Skali!!

3 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

oit...awat neh???uii hangen tol...ngan spa??cam bley agak ja...wuu

Anonymous said...

ywen:hu3 sbr je la..hu3

Anonymous said...

ywen:sabar je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...