.:Followers That Cheer Up My Blog~~

9 Jul 2009

Panas Berasap!!


Mulut longkang…
Itu istilah yang paling sesuai
Aku tak tahu kalau dia busuk hati…
Aku tak boleh bau itu…
Oops… malas nak hidu…
Tapi mulut itu macam longkang…
Tak ada dia kutuk-kutuk atau mencarut…
Bukan…
Mulut juga tak berbau…
Bukan tak gosok gigi.... bukan..
Tapi mulut yang tidak diinsurankan..
Mungkin belum jumpa agen yang sesuai…
Mulut longkang, cantik ker dia…
Jauh nilai dengan longkang
Tapi mulut longkang…
Kenapa longkang?
Fikir satu perkara..
Orang lain ada jugak hati, ada jugak perasaan…
Jadi cari penapis yang sesuai…
Biar ada perkataanmu itu tertapis…
Hanya yang sesuai sahaja…
Aduh mulut longkang…
** Aku mungkin tidak cantik, tapi I'm not that type which is BEAUTY WITHOUT BRAIN!!

4 801 terlepas cakap!!:

adyri said...

sape la ni ek?

SCHAKEYRA said...

wahahaha... tahla... tapi sekurang-kurangnya, reda sikitla marah aku~~

Anonymous said...

ywen said: whatever it is,she still havent got true friend just like us!!ha3

SCHAKEYRA said...

just doakan dye brubah hehehehe~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...