.:Followers That Cheer Up My Blog~~

19 Jul 2009

Kembalilah padaku... isk3

(-_-'') Waa... Windu ni... Sedey lak...
Tapi nak wat camana, 'dia' bukan lagi milik aku...
Hari ni, jadi sejarah, titik hitam dalam hidup aku...
Kami clash... Mungkin selama-lamanya...
Ini semua angkara orang ketiga... aku pasti...

Tapi aku doakan kami masih berjodohan...
Korang pon tolongla doa...
Dia balik pada aku...
Doakan supaya IC, lesen dan kad pelajar (yang dibuat di QUT Aussie) aku dikembalikan..**

Mesti orang akan cakap, aku cuai...
Mungkin jugak...
Tapi mende ni berlaku just like that...
Korang pon takkan imagine boleh berlaku macam tu...

BEGINI KISAHNYA:
Tengah aku jalan, berselisih dengan orang ramai dalam Kotak Masa (Times Square, bila weekend, faham-faham jer la kapasiti pendatang dia...) tiba-tiba kad Touch N Go (TnG) aku jatuh... Aku letak dalam poket, sekali dengan dompet, tapi bukan dalam dompetla... So, aku pon ngan selambe ayam kutip kad aku dan berjalan tanpa berasa apa-apa...

After few minutes, aku baru perasan, handbag aku is too empty... Poket memang kosong sebab aku dah check... So bila aku rewind balik pikiran aku, baru aku terpikir, camana kad TnG aku melayang keluar? Melainkan kalau aku duduk jer selalu terkeluar... Tak pernah lak sambil aku berjalan die boley lompat kuar... Dan yang apa yang paling canggih dalam situasi ni, those things aku letak kat poket depan jeans aku... Duit plak, biasa-biasa aku bawa sikit-sikit, hari ni terbawak sumer plak... Adoyai...

Tu la... Mende nak jadi kan... Sabar jerla.. Sebab tiap yang jadi, ada ganjaran hikmahnya.. Aku yakin Allah itu sentiasa melindungi umatnya...

-->Kertas report, bukti, saku ku telah diseluk..isk3...
~Ni, jadi PATI la buat sementara.. dahla aku pernah ilang IC b4 this.. bope riban pulak la nak kena bayar...

3 801 terlepas cakap!!:

SCHAKEYRA said...

huhuhu~~ sedey ker sy?? terkilan, since those money adalah pocketmoney from both of my parents.. plus, the card from qut tu... mahal tu.. isk3...

imheppie said...

adeh..nnti da kaya gi aussie lagik suh dorg wat card bru wahaha

SCHAKEYRA said...

g oz? yer tambang baru 2 kupang kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...