.:Followers That Cheer Up My Blog~~

31 Dec 2011

FREE koleksi mini phone straps 2011 by doodleliciouss.blogspot.com

Sapa tak suka benda free, siyes adalah orang yang kurang bijak...
Sapa yang tak suka benda COMEL yang free, lagi 2kali kurang bijak, lagi kurang pandai...

Apa kau merepek Puan Kirah?
Hahahah, dalam sibuk2 nak bukak sekolah, Kirah sempat lagi curik2 update blog...
Nak buat macam mana, I do love blogging damn much!!

Okay, cuba lihat:
Comel kan...
It was grabber from http://doodleliciouss.blogspot.com/
Blog dye superb comel...
Sapa cakap tak comel, sila berdiri atas kerusi sekarang!!
Semua post dye ada doodle yang comel...
Contoh macam post ni, planning Cik Cempaka a.k.a cik doodleliciouss for the day:
http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/12/busy.html

Sila jeles dengan kemampuan beliau...

Cik doodleliciouss nak wat giveaway...
Benda chomel tu, saya nak sangat, heheheh~

Ekceli, sejarah menyatakan she was introduced to me by my bro MD
Padahal before this, I yang kenalkan dye dengan blog dudel cap ayam...
then, skang ni, dye plak addicted dengan dudel...
Terincludes die menjadi kipas-susah-mati doodle si cik doodleliciouss...

Hahaha, to pemilik doodlecious, sumpah akak jeles dgn ur blog, so santai but so comel...
Keep it up~~

Cara nak join, supe simple:

buat entry pasal blog Cc

Tajuk : koleksi mini phone straps 2011
pastekan gambar kat atas nie dalam entry 
kalau baik hati, boleh la tag 2 orang kawan
dan tinggalkan link kat entry ni.

Mau tag siapa yer... Urm boleh tak tag 

2 801 terlepas cakap!!:

Cik Cempaka said...

Thanks yer join ^__^

::NureeN:: said...

thx tag nureen.. klau sng nureen join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...