.:Followers That Cheer Up My Blog~~

18 Oct 2011

Meroyan letak teaser...

Nak wat teaser2..
Walaupun blog Kirah bukan 100% blog B2B, at least, ramai BBF yang datang singgah and meningkatkan kadar kefollowan di page Kirah... I love that!!
So, tak kesahla kan?
Kirah nak ceriakan hati BBF sekalian...
Hehehhe, bajet femes betul hang ni, Kirah....

Ok, as I said, I nak teasering something...
Takderla mende sangat...
I think uols bleh guessing2 kot...

Tada...
Takla comel sangat...
Edisi bajet...
Sumpah, sangat bajet~
Ini gambar selepas dah dimekap 70%...
Kena mekap lagi nih!

BTW, ini rupa asal makhluk ni...

Then bertukar...



Dan sekali lagi, tadaa...


Walaupun korang BBF dah boleh teka, itupun kalau korang nak meneka la...
Saja jer, taknak full publish lagi...
Hehehe...

5 801 terlepas cakap!!:

MiYOKO SuKi said...

waaaa...guest book ke niii...sempat lg tuu....

nice2..

Fariza said...

cntiknya :) kirah kreatif.

Khairiyah aka Kerry said...

guest book eh?hehee

imHepPie said...

saya tau!!!

schakeyra said...

miyoko: hahahha, u noe it rite??

fariza: Kirah bukan kreatif sangat, jenis suka mix and match... asal jumpa sesuai, terus matchkan...

kerry: hehhehe, kan da cakap BBF mesti tau...

imheppie: sebok la kau, dah beli dengan kau, haruslah kau tahu... sengal~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...