.:Followers That Cheer Up My Blog~~

8 Apr 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Give Away


Sesaja nak cube nasib...
Kalau menang dapat set ferrero...
Even Kyra tak makan sebab berpantang, hehehe...
Kalau dapat, Kyra boley hadiahkan kat sesapa yang Kyra sayang kan...
Banyak ni la yuyu nak bagi... Ehehe boleh jamu satu kampung... Eheheh, kompem tipoo~

Lebih kurang macam inila, yang Yuyu nak hadiahkan~~


Ok, saper Yuyu?
Tah, Kyra tak kenal...
at first...
Kyra ada baca 1 blog aper, tak ingat...
Tapi dye kata, Yuyu Zulaikha ni dye punye idol in blogging..
So Kyra trus google..

Siyes suka,
sebab Kyra suka tengok orang2 cantek...
Tambah plak dia punya blog, santai, siap ada katun2 lagi!
Memang best~

Ucapan untuk yuyu: Ok, kyra jeles, hehehe... Yuyu chantek, pandai menjahit n pandai berblogging~~

Tag? No one la, tak femes pon nak tag2 orang ni~~

Edited:
Yuyu dah view my page, TQ... Blushin'2..

6 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

mestila i yg u syg tu kan kan kan...kalo dpt half2 kan..uppssss tgh diet bek kakcik tlg jga diet kak...

u cakap sape lgi u sayang??? *ayat matluthfi* kah3

SCHAKEYRA said...

kalau i sayang u, i tanak bg kat u, sbb nanti u gumuks... so u pilih, nak i syg you atau i tak syg u~~

mamai said...

mintak satu coklat

SCHAKEYRA said...

kalau menang kompem bagi satu~

y u y u Z u l a i k h a said...

alamakkkk ! terkantoi datang sini ^^

SCHAKEYRA said...

tq dtg, siyes rsa rndah dri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...